AKTUELNO

Zakopale ratne sekire!

Nakon muzičke pauze, nastavila se "Amnezija". Aleksandra Nikolić je i dalje gost voditelja Nenada Aleksića Ša i Miljana Vračevića.

Najstrašnije je kad kažu: "Šta si ti radila?". Pustite mene, gledajte šta vi radite - poručila je Aleks.

Miljan je pozvao Milicu Veselinović u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je vaše druženje iskreno ili ste udružile snage? - pitao je Ša.
Bile smo super i prošle sezone, zašto bismo se družili lažno? - uzvratila je Aleks.
Aleks je dobar lik, dobar čovek. Mi smo se i preko leta čule - rekla je Milica.
Milice, šta bi sinoć, došlo je do situacije koja nije pohvalna - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije problem da uđem sa bilo kim u svađu. Ne mogu da kažem da mi je krivo, ali se kajem. Kad je Zorica zapevala, malo sam krenula da razmišljam o tome. Ona i ja, pala mi je roletna. Toliko sam sukoba prošle sezone imala i sa mlađima i sa starijima. Ali nije mi potrebno to - rekla je Milica.
Da li misliš da bi trebalo da se izviniš Zorici? - pitao je Ša.
Htela sam da je pitam da izađemo i porazgovaramo. Želim i nije mi problem - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković je stigla u studio.

Bilo, prošlo, nema veze. Nije problem, sve okej - rekla je Zorica.
Nije da nije problem. Najiskrenije ti se izvinjavam. Postoji razlika ogromna, ui u godinama i u veličini. Ja ti se izvinjavam - dodala je Milica.
Meni je sve jasno i njena reakcija, i Aleksandrina. Ja reč ružnu nisam rekla do pre dva, tri dana. Prosto sam bila šokirana. Narod zaboravi, informacija na informaciju, ovde se sve brzo dešava. Ne želim da me neko krivi za nešto što nisam kriva. Ja kažem kad sam nešto uradila. Ja nisam sujetna, mogu svi da me navedu da sam najgora. Ja znam svoje mane, planem, uradim svašta, izvinim se ako nisam u pravu. Ovde nisu bile u pravu. Kad me nagaziš, ja puknem i isteram stvari do kraja, ono što sam rekla u afektu. Onda ispada da sam dvolična. Ja sam Blizanac u horoskopu, imam dve ličnosti, puknem. Nema potrebe da se svađamo nas tri. Kad mi stanu na žulj, ja moram da kažem. Nije lepo šta je radila prošle godine... A Miljane, ti si kaop voditelj pristrasan. Tako nisu pre bili voditelji. Nemoj da budeš pristrasan. Budi realan. Prihvatam izvinjenje. I ja se izvinjavam, izvinjavam se i Aleksandri. Cici, nemoj za sad da šalješ slike. Svi znaju, Zorica Marković svima po zasluzi - pravdala se Zorica.
Da li misliš da je Milica iskrena ili je htela da spusti loptu? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kakva je Milica. Ona je dete. I kad smo se srele na stepeništu, videla sam po faci i tonu... Sinoć smo posle žurke pričale i to je to. ne folira i nema razlog da folira. i ona je jedan mali zloća, koji zna, ali nemoj, kud ćeš na mene? Naročito kad sam u pravu - odgovorila je Zorica.
Ja Zoricu nisam vređala da bih se izvinjavala, ali sam spustila loptu. Postoje ljudi ovde kojima ponekad treba i prećutati. Naravno da mi je bilo krivo zbog upućenih reči, ali kažem, ja neću više ulaziti u sukob - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.