AKTUELNO

Burno!

Naredni prilog koji su zadrugari gledali u emisiji bio je razgovor Anite Stanojlović i Maje Marinković na garnituri, koje su oplele po Marku Markoviću. Anita je rekla Maji da je Marko odlepio za njom i da traži devojku poput Stanije Dobrojević. Maja je rekla Aniti da joj je bitno da muškarac ima svoj stav. Stanojlovićeva je predložila Maji da zajedno nastupaju sa Markom na "Zadrugoviziji", ali je i rekla da od toga nema ništa, da će on nastupati sa Anom Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je katastrofa da vidim, pokušaj da se približi Maji. Nije ključan fizički izgled, ako te neka devojka ne "uradi", možeš da budeš i Monika Beluči. Ne tražim nekog poput Stanije i šokiran sam kad vidim ovo - rekao je Marko.
Što nisi rekao Milici to kad ju je gurala u krevet? - pitala je Zorica Marković.
I to mi je katastrofa, generalno, komunikacija između nih mi je užas. Bože mi pomozi - dodao je Marković.
Ja sam rekla da ne želim komunikaciju sa njom, ona dolazi kod mene, ne ja kod nje - poručila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću sad da kažem kako stoje stvari. Meni je Anita draga, zašto mi ne bi prišla? Šta mene boli uvko kakvu relaciju ima sa Markom. Okej, Anita malo razmišlja primitivno, klinka je, ali nije loša. Možda ima tu dozu, to je normalno kad ste zaljubljeni... I ja sam to radila kad je bilo ono Aleks i Janjuš - skočila je Maja.
Ne kapiram da ona ide kod tebe, meni je to nejasno. To mi je jadno - rekao je Marko.
Ja da sam zagrizla bilo bi drugačije. Kao što sam rekla, meni treba muškarac sa stavom i karakterom. Na šta ja vama ličim? Ja sam svesna sebe. Malo mi je, osetim se bezveze, ne pripadam tu (u tzv. "Kokošinjcu"). Nije mi tu mesto - dodala je Marinkovićeva.
Da sam se 100% odlučio za Maju, ja bih verovatno to uradio (odbio druge devojke) - istakao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja je zaljubljena se ne ponaša ovako. Anita je rekla da neće da se kači sa Majom, plaši je se. To mi je rekla u pušionici - ustala je Milica Veselinović.
Da, znam kakva je - rekla je Anita.
Meni se neke devojke šlihtaju. Ja sam ovde pristupačna, sve dok neka ne uradi nešto da me ugrozi. Deco, batalite me, nisam ja došla ovde da se igram ringeringeraja. A što je Marko rekao za vezu. Kakva veza? Ja nikome nisam dala zeleno svetlo. Mene niko u kući ne zanima (smeh)... Ako nešto nije ozbiljnije malo (smeh) - dodala je Maja.
Ja samo da kažem da ja ne prilazim Aniti, nego ona meni - nastavila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.