AKTUELNO

Igor Milošević (44), serijski silovatelj i razbojnik, izašao je iz zatvora "Nova skela" nakon odsluženih 15 godina robije. Sada je isplivala fotografija kako opasni silovatelj izgleda danas.

Kako se navodilo i na osnovu starijih fotografija, Igor je visok oko 175 centimetara, tamnoput, snažnije građe. Igor je tada imao i kratku tamnu bradu i brkove.

Ipak, na osnovu nove fotografije koja je sada isplivala, Igor danas izgleda drugačije: nema bradu, kosa mu je znatno kraća i mršaviji je.

Podsetimo, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.