AKTUELNO

Pokazala da je fan Draganine ljubavi sa Edom Fetićem!

Učesnica šeste sezone "Zadruge", Sofija Una prethodnik par dana izazvala je veliku buru u javnosti, kad su isplivale prepiske koje je pisala Sanji Stanković, ali takođe i kad ju je pljuvala kod njene bivše devojke, Jovane Tomić Matore.

Foto: Pink.rs

Međutim, to nije sve. Pink.rs došao je u posed prepiske, u kojoj Sofija ponovo žestoko vređa Sanju Stanković, ali ovaj put kod Dragane Mitar. Ona je žestoko oplela po voditeljki sa RED televizije, a čak i pokazala Dragani da je bila veliki fan njene ljubavne veze sa Edom Fetićem.

Foto: Pink.rs

Gago, molim te reci Edu da ne odgovara Sanji prostakuši koja ne zna ni da govori i akcentuje reči i imitira beogradski naglasak, da ne glumi voditelja i preispituje Eda. Edo neka joj ne odgovara kao da je na ispitivanju. Daje jo na značaju! Jadnica! Usprotivite joj se aman ženo malo. Ko je ona da ti usred emisije uživo govori da te Edo ne voli? Alo, Gago! Ko l*zbaču, prostitutku voli? Ona uživo da vas ponižava, poklapa i govori ti da te ne voli i ne poštuje Edo! Aman! Ljubimo vas, držite se - glasila je poruka koju je Sofija uputila Dragani Mitar.
Lepa, koja su ovo sočiva? - odgovorila je Sofija Dragani na jednu od slika sa njenog Instagram profila.

Video: Pink.rs

Autor: A. N.