AKTUELNO

Prekršaj!

Pevačica Aleksandra Prijović danas je aktivan vozač, a vozački ispit je položila neposredno pre trudnoće i odmah je kupila automobil.Nije bila skromna, te je priznala da je odličan vozač, ali i otkrila pravi li prekršaje na putevima, da li je imala okršaje sa policijskim osobljem, kao i koliko joj pomaže to što je javna ličnost kada ne postupa po propisu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim - kaže Prija i otkriva kakav je vozač:
Kažu da sam fenomenalan, ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala da je nekoliko puta imala susreta sa saobraćajnom policijom, dok je poslednji kod nje izazvao bes i nervozu pa je sa publikom podelila kako je to izgledalo.

Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem: "Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle", i samo što sam se javila, policija me je zaustavila - govori Aleksandra sada kroz smeh.

Foto: Pink.rs

Tom prilikom je dobila kaznu koju priznaje još uvek nije platila.

Rekla sam: "Odmah piši". Dešava se kada te neko prepozna ili voli tvoje pesme da te nekad i puste. Ja sam rekla: "Molim te mi napiši, zaslužila sam". Stvarno je napisao kaznu. Još je nisam platila, zaboravila sam - kaže ona.

Njen suprug, Filip Živojinović nije toliko čest gost na njenim nastupima zbog obaveza koje ima, a Prija otkriva da i kada nije sa njom, on provodi vreme sa njihovim naslednikom. 

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Autor: Pink.rs