AKTUELNO

Nije mu prećutao!

Trenutno se u Beloj kući komentariše raspodela budžeta Marine Popović. Nastao je haos tokom komentarisanja Sanje Grujić, a za reč se nakon nje javio Uroš Ćertić.

Pre svega da se zahvalim Marini na velikom budžetu, nije to samo zato što sam aktivan. Ovde ljudi ne znaju njenu priču, ne znaju da je bila direktorka u državnoj firmi. Veliko je priznanje kada žensko biće kaže za mene da sam zaštitnik žena - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo ovde kakav si - dobacila je Jelena Golubović.
Baš kad sam štitio neke bivše drugarice, Maju, rekli su mi: "Šta se ložiš?". Maji sam rekao da ne treba dinar da mi da, a ona je pokazala koliki je džek, dala mi je novac za radnju. Isto, spomenuo sam jednu temu malopre i molim da se od toga ne pravi cirkus. Procesi koji su još uvek u toku, ja mogu o tome da pričam, vi ne smete. Adame, nećeš uspeti da me isprovociraš. Živeo sam na dva kontinetna, na jednom 19, na drugom 19. Ni na jednom nemam kriminalni dosije. Meni verovatno sledi narukvica i to je najverovatnije to. A ti se malo zapitaj o nekim stvarima. Odgovaraću za to kako sudija odluči. I nikoga nikog u životu neću tužiti ni za šta - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću večeras reći šta mislim o svima. Ti si sam dokazao samim tim što si pokušao da ukradeš moje pare. Razumeš, dečko? Ima dana za megdana - govorio je Adam Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.