AKTUELNO

Nahvalila Ša i Matoru!

Marina Popović krenula je sa podelom malih budžeta. Nove zadrugarke je malim budžetom podstakla da se aktiviraju, pa je nagradila dva stara zadrugara.

Tamari dajem iz razlog ašto je ušla u rijaliti i želi da izađe, devojka koja je mlada, koja od prvog dana nema ambicije da se bori. Što bi Uroš rekaone znate koliko košta minutaža. ovo je način da pokreneš sebe, da vidimo kako ćeš se izboriti sa malim budžetom. Nije ovo kazna. A to bi slična priča bila i za tvoju drugaricu. Niste loše, imate i Kristijanovu pomoć - rekla je Marina.
Veliki bhudžet za Miljanu Popović. Moje razmišljanje gledajući mlade devojke kao što su Maja, Snja, Aleksandra i Milica, nekako te tu svrstavam u smislu godina. Vidim te kao perspektivnu, mladu osobu koja je izuzetno kulturna i ima šta da pokaže. ima izlaganja, stav, edukuješ se, jedno pristojno ponašanje i drago mi je što možeš da pokažeš nešto sasvim drugo. Ovbo ti je motivacija da nastaviš tako jer imaš kvaliteta da uspeš - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Uršu. treba više aktivnosti. Dobra si devojka, nije dobro što želiš da ideš kući, nadma s eda ćeš s epokrenuti malo više i dati neki veći dopronos. ja cenim zaista akti vne zadrugare i zato se vodim tako. Matori dajem veliki budžet. Svi znamo koliko ona daje sve od sebe da učestvuje, iskrnea je, ne folira se, javno je rekla ko je, šta je i kako je. Voli da joj se sa druge strane isto vrati - rekla je Marina.
Nadams e da nije samo zbog aktivnosti, nas dve i pričamo i sa Jocom sam bila super. Ličiš i na moju mamu, i po kosi, izgledu, sve - rekla je Matora.
Ša, Matora, vi žrtvujete sbe previše i kad treba i kad ne treba. kako će se to odraziti kasnije na vaš život, ne znam. Ali nadam s eda ćete izvući pouke. Ša veliki - rekla je Marina, pa nastavila:
Veliki bhudžet ide Veljku. Ti si po meni momak koji možed a pokaže dosta toga. Moja neka procena je da je izuzetno dobar drug, dobar čovek, korektan i iskren., nosi se sa situacijama koje nisu nimalo lake i baš zato ti dajem podršku. Kreni i aktiviraj se sa svojim učešćem i biće sve u redu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.