AKTUELNO

Krčka se haos?!

Kako su većina zadrugara već uveliko utonula u duboki san, Nenad Lazić Neca, Jelena Golubović i Dijana Durlević, poznatija kao Dijana OG, sedeli su na kauču i komentarisali situacije u Beloj kući.

Jednostavno mislim da ako mora da ima različitosti. Jelena je luda, ti si emotivac - rekla je Dijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u pozitivnom šoku kako mladi pozitivno rezonuju. Ja mislim da će Anita kad se opusti pred kamerama...Očekujem da će se Anita opustiti za tri, četiri meseca. Mada, pošto su Mića i Zorica stali uz nju, mislim da će i ranije - rekla je Jelena.
Mislim da može uz toliko podršku da skrene sa puta - rekao je Neca, pa kad je video Marka da priča sa Milicom, rekao je:

Foto: TV Pink Printscreen

On ih sada pravi budalom. Jedno priča Aniti, drugo Milici. Nisu one krive, on je kriv. Evo, sad priča sa Milicom. On se igra sa ženskim osećanjima...Evo je i Ana, kokošinjac na okupu - rekao je Neca.
Je l' znaš ko si i šta si? Je l' znaš koji su kvaliteti ovih ljudi - pitala je Dijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ko sam, ali ne znam koji su kvaliteti, nisam ih video...Meni Miljan može da kaže, kad je obrazovan, Miki je opšte informisan. Ne može meni da kaže neko, kao na primer, Uroš Ćertić... Ja prihvatim tvoj savet kada god mi ga udeliš. Nije ni Kristijan loš, samo ima visok stav o sebi - rekao je Neca.
Ja pozdravim moju mamu i pokojnu baku dok je bila živa, a Ivan kaže da nema osećanja prema svom detetu - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.