AKTUELNO

Ovo je njeno mišljenje!

U Šiša bar stigla je i lepa zadrugarka Anita Stanojlović, koja ne prestaje da juri za Markom Markovićem, o čemu je sa njom pričao voditelj Darko Tanasijević.

Vraćamo se na staro, sad sam išla kod njega, iako znam da ne smem. Volela bih da budem sa njim. Više su ga pogodile te priče iz karantina, nego to za poruke što sam dala. Ne znam koga više boli, muškarce ili devojke - započela je Anita, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Marko shvatio da nisam loša, da ništa ne radim iz loše namere. Pitala sam ga da li smem da kažem da smo zajedno. Nismo se još poljubili. Večeras se vraća u krevet ako ne ispadne... Ja nemam svoj jorgan, moram pod njegov. Pre nije hteo, ali sada se ne buni. Mogu i ja prva da ga poljubim, ali više volim ovako da se željkamo, nije fora sve odjednom. Sad sam ga ljubila, ljubim ga u čelo, nos, mogla sam i u usta, ali čekam - ispričala je Stanojlovićeva.
Kako reaguješ na komentare zadrugara da se ponižavaš, kao druge devojke iz tog "kokošinjca"? - pitao je Darko.
Ne pogađa me to. Druge su deo tog kokošinjca, ja sam prva bila u priči sa njim. Ana je rekla da je stavila tačku, ali vidim da se vraća na staro, malopre je došla ispred izolacije, donela mu cigaretu i zagrlila ga je. Milica se povukla, ali nije joj bilo svejedno kad je stao pored mene sinoć. Opet kao nešto savetuje. Ana je ljubomornija. Mislim da Milica hoće da me navuče na nešto, ja je slušam, da vidim šta će da kaže. Savetuje za Marka, pa mi kaže da me Marko Stefanović gledao kao nju Mensur, hoće da me gurne kod njega. Savetuje da pritisnem Marka, da bi me odbio. Ja ga nikad nisam smarala, zna kako se borim za njega, neću da ga stiskam. Čekam ga, dokle god... Mesec, dva, tri... Bila bih spremna da ga čekam. Ženskaroš je, ali ima dobru dušu - pričala je Anita.
A Stefanović? Ko te voli, ko ne voli od zadrugara? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam super i sa njim, sa Ša, sa Rodnijem, Petrućijem... Delim sve, vidim da menjaju mišljenje o meni, i Marko je promenio posle nominacija. Ko me ne podnosi? Mala Valentina... Ša daje da jede iz malog tanjira, Marka po ramenu, a ovamo... Tri dečka u trideset sekundi. Ljubomorna je, hoće da mi pobaca šminku. Ana i Milica sve na finjaka. Ali ja znam da nemam konkurenciju, ja sam svoja. Maja nikad nije pokazala ljubomoru prema meni, čak mi se javila ispred Pinka, a prvi put me je videla. Ove druge su kao pune sebe, a to je lažno samopouzdanje. Bilal me ne voli. Na sistematskom mi je slikao zadnjicu, tu sam ga napala. Onda mi je poslao na Intagramu nešto, ja sam to izbacila na stori, da gleda žene kao objekte. Posle me je u WC-u pitao da li može da me poljubi, a priča da sam ja njega htela. Mnogo mi znači podrška Zorice Marković, kao da mi je majka, savetuje me oko svega, Mića je isto uz mene, Mića, Ša, Zorica mi je baš sve ovde - pričala je Stanojlovićeva.
Kako zoveš ovu "zasigurnu četvorku", Uršu, Bakšu, Bilala i Danijela? Šta misliš o Marinkoviću, Maji, Urošu i Emilu?- pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavaju da ostanu što duže, ali fuj, ljudi se zgrožavaju. Ja sam sa Bakšom super, ali vidim sad ima šljivu na vratu. Danijel mi se javio pre nego što sam ušla, kao da mi da savete, ja sam mu rekla da sam upućena u sve. Novinari su me pitali da li ga znam, ja sam rekla da mi se javio, onda mi je on poslao poruku: "Izvini, nisam te prepoznao". On je seljačina, njegovo ponašanje je takvo. Kad pomislim da je bio sa Miljanom, to mi je užas. Ivan Marinković samo gleda da bocka, nije loš kao osoba, ali potpaljuje vatru. Ja ga pitam za savet, lepo mi kaže. A što se ovoga tiče, mislim da Maja čeka Cara. Uroševo ponašanje je odvratno. Krenuo je na mene, a pre toga me je savetovao. Mislim da nije zadovoljan svojim životom, hvali sebe, a druge hoće da ponizi. To je očajno - dodala je Anita, pa progovorila o prijateljstvu Aleks i Milice:
Super sam sa Aleksandrom, ali ima taj neki stav, previše je nadmena. Ne mislim da je prijateljstvo sa Milicom iskreno. Ima taj neki gard, mada je sa mnom super. Kad hoda, nikog ne vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, neko mi je ukrao krunu, nervira ih verovatno jer je stalno nosim, hoće da zauzmu moje mesto. Ja je nosim kad vidim da se pale, hoću da ih iznerviram - rekla je Anita.
Matora je ponovo u ljubavnim problemima. Snežani nije uzvratila emocije, priča sa Sofijom Unom, sad odjenom Ivana Puzić. Matora kao Marko Marković - dodao je Darko.
Sneža je najiskrenija, ali se ne sviđa Matoroj fizički. Sofija Una je neiskrena prema svima, a Ivana iskorišćava Matoru, sad joj je Matora spremala da jede. Ona je dobra, posvećuje se, a ovi je iskorišćavaju. Mislim da je Snežana iskrena jedino. Kod Ivane je korist u pitanju - pričala je Stanojlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anita Stanojlović