AKTUELNO

Matora će izgoreti od besa!

Sofija Una Manić, atraktivna nova zadrugarka, ovih dana je u centru pažnje zbog brutalnih sukoba sa bivšim dečkom Ivanom Neškovićem, ali i odnosom sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je priznala svoje simpatije Matoroj, a većina zadrugara sumnja da je ovo uradila zbog "kadra". Zbog toga što je odlučila da se "povuče" nakon ovoga, Matora se naljutila na nju.

Foto: Pink.rs/ N.Žugić, Pixabay.com

Voditeljka RED televizije i emisije "Pitam za druga" Sanja Stanković, večeras je otkrila uživo u programu da joj je nova simpatija njene bivše devojke pisala i vređala je na društvenoj mreži Instagram, a Pink.rs vam donosi ove prepiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je usnimila ekran, kako bi se videlo da joj je Sofija Una poslala pet istih poruka, a u nastavku pročitajte sadržaj.

Video: Privatna arhiva

Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski naglasak. Kako te nije sramota? Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj*bala, kad je izašla i videla ko si i šta. I sj*ši sa Eda i Dragane, šta se non-stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj? Nametljiva si i nepristojna si. Sj*ši i odj*bi sa ludi više. ne pamtimo da se iritantnije nego ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo, bez škole i porekla. Vodi računa ko tebe voli, a to je niko, sem mame. Mada i ona vo više očuha, nego divnu ćerku. Fuj. Ostavi ti Eda na miru, klošarko biseksualna na baterije! - napisala joj je Sofija Una pet puta.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Sofija Una Manić