AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Lil Broks na žurki muva DJ Tamaris, devojku Adama Đoganija.

Bilal je dobio reč.

Šta ste pričali - pitala je Ivana.
Pričao sam sa njom dva puta, jer nije bilo prilike, zbog Adama. Juče su priznali da su u vezi, rekao sam joj da se mi ne možemo družiti. Nisam rekao da bi bili zuajedno, hteli smo biti drugaovi, ali ne možemo. Isto sam rekao i ovde. Nisam je odmeravao celu noć, prilazio sam svima. Nisam ja rekao da je Adam lud- rekao je Lil.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal i ja smo pričali nešto preko dana, komunicrali smo, komentarisao je neke svoje devojke. Nikada nije bilo nikakve varnice, tu je bio poslednji kontakt - rekla je Tamara.
Nemam šta da dodam, najnormalnije se izjasni da li bi bila sa ovim čovekom - rekao je Adam.
Naravno da ne, ne znam što me pitaš takve gluposti - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Fora je u tome što ona ne ume da se snađe i kaže ovde za ovim stolom ono što treba. Ne možeš ironično ovde da pričaš, jer mene kad bi nešto pitao za tebe, ne bih bio ironičan. Ovo su jako ozbiljne teme - rekao je Adam.
Ispalo je sada da nisam transparentna, hvala ti na tome - dodala je DJ Tamaris.
U tom trenutku niti smo bili zajedno, mogla je da radi šta hoće. Ne vidim ništa, stvarno - rekao je Adam.
Malo pre si rekao da si iskren, a ti ovde ne vidiš ništa - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo pokazivanje klipa daje nam za pravo da pomislimo da je nešto bilo - ubacio se Mića.

Ivan Dragić je dobio reč.

Sad mi je jasno zašto je Bilal pitao da li su u vezi ili nisu. Svedok sam da je šetala sa jednim momkom i da je bilo muvanje. Sumnjam u Tamarinu ljubav prema njemu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su prvom rečenicom pokazali da pokrivaju jedno drugom. Ti si verbalno sigurniji, pa to pokriva to da ste bili nesigurni. Mislim da ono što se vama desilo napolju, jeste samo enigma - rekao je Ivan Marinković.
Iskreno, baš sam danas komentarisala, vidi se da je ona nesrećna i vidi se da nema osmeh na licu kada priča o njemu. Meni je ona srećnija na ovom klipu, nego sa Adamom. Nisu srećni i da nisu zadovoljni, mislim da se ona folira - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo da misli, najbitnije je da znam koja je moja emocija, kao što ti znaš koja je tvoja prema Dejanu - rekla je DJ Tamaris.
Ne znam zašto mešaš Dejana. Adam je bio tu, spavate jedno pored drugog od kad ste ušli ovde - skočila je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.