AKTUELNO

Mišljenja su podeljena!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a zadrugari trenutno komentarišu odnos Anite Stanojlović, Marka Markovića i Milice Veselinović. Reč od voditeljke Ivane Šopić dobio je Danijel Višić, koji je komentarisao Anitine suze zbog Markovića.

Ovo je loša gluma Anitina. Posle tri dana plače i hoće kući, kao umire zbog Marka, ovo je smešno. Ovo je sramota - rekao je on.
Sad pričaš jedno, a juče drugo - odbrusila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, Milica i Ana su se zaljubile u njega, a on kao da se igra sa njima. Mislim da na kraju neće završiti ni sa Milicom, ni sa Anitom, ni sa Anom. Verovaću da nije igra ako uđe u vezu sa Milicom. Mora nešto konkretno da uradi - istakla je Aleks Nikolić.
Ne moram ja ništa, šta treba da dokazujem ljudima? - uzvratio je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje nakon ovog klipa je da je ovo dete iskreno plakalo, meni je Anite žao, imaće podršku od mene u svakom smislu te reči. Ona meni ne može da preprodaje fore. Jesmo u rijalitiju, ali ne moramo da budemo monstrumi... Šta je dete uradila strašno? Dala je poruke... Novinari traže informacije, nije ona bacila pecaljku na Marka... Kome se Marko ne bi dopadao? Hajde da imamo malo ljudskosti - ustala je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je mlada, želi sve, sad i odmah, takva je. Marko je taj koji treba da odluči. Nemamo pravo da osuđujemo devojku jer želi emociju. Lije svoje suze, a ne tuđe - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da se Anita zaljubila u momka. A Marku se nijedna ne dopada dovoljno, ali mu prija pažnja. Možda je htela da napravi neku priču, ali to je zato što je dete - dodala je Super Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.