AKTUELNO

Jako vezan za Nastasiju!

Pevač Milan Stanković u potpunosti se povukao sa javne scene i poslednjih godina se posvetio duhovnom životu i obilasku manastira širom Balkana.

S druge strane, njegova mlađa sestra, Nastasija Đukić za koju je on mnogo vezan odlučila je da se bavi veoma odgovornim poslom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Milan koji je veoma retko otkrivao detalje iz svog života, povremeno je isticao da je veoma vezan za mlađu sestru Nastasiju.Sestra Milana Stankovića, za razliku od pevača ne bavi se javnim poslom, ali je njeno zanimanje jedno od najhumanijih.

Naime, Nastasija završila je medicinsku školu, isto kao i njen brat Milan, ali je ona nastavila da radi u struci i tokom pandemije korona virusa spasavala je živote bolesnih ljudi.Osim fizičke sličnosti, Milana i Nastasiju vezuje to što imaju slična interesovanja i izuzetno su bliski, o čemu svedoče i fotografije koje pevač postavlja na društvene mreže.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom prvih i najsnažnijih talasa korona virusa, Milan je otkrio da je strahovao za sestrin život, zbog toga što je dane i noći provodila u bolnici.

Noćima sam istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim na sebi, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao - rekao je pevač jednom prilikom.

Autor: Pink.rs