AKTUELNO

Ove reči sve govore!

Ličnosti s javne scene se masovno opraštaju od legendarnog kompozitora Kornelija Kovača, koji je preminuo 13. septembra u 81. godini.Među onima koji su se oprostili od jednog od najvećeg muzičara ikada na ovim prostorima, našao se i Zdravko Čolić, za čiju je karijeru Kornelije Kovač zaslužan.Zdravko Čolić je naime objavio čitulju u novinama opraštajući se od velikog prijatelja i saradnika, uz samo četiri reči.

Poslednji pozdrav, dragi Bato - napisano je u čitulji.

Na dan smrti Kornelija Kovača, na zvaničnom Instagram profilu Zdravka Čolića takođe je osvanuo oproštaj od legendarnog muzičara.

Foto: TANJUG /RADE PRELIĆ, Promo

Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti, Bato, za sve! - naveo je Čolić na svom Instagramu.

Zdravko Čolić i Kornelije Kovač dugo su sarađivali, a zajedničkim snagama kreirali su neke od najlepših pesama. Bata je za Čolu komponovao brojne njegove hitove, kao što su April u Beogradu, Živiš u oblacima, Zvao sam je Emili, Jedna zima sa Kristinom, Jedina, Mađarica, Ona spava, Pjevam danju, pjevam noću, Stanica Podlugovi, Ti možeš sve, Ti si bila, uvijek bila, Ti si mi u krvi.

Autor: Pink.rs