AKTUELNO

Vičeš kuku lele!

Emisija "Gledanje snimaka" je u toku, a voditelj Milan Milošević je nakon odgledanog priloga na kom Anita naskače na Marka, nije ni stigao da da reč bilo kome, svi su u glas iznosili mišljenje.

A neće Marko sa Anitom, sve je gura - rekao je Milan.
Meni je isto Kristina ovako skakala. Identično. Nisam želeo da se odvoji, ljubljenje je trajalo i po 20 minuta. On je anemičan, to se vidi- rekao je Kristijan.
Zamisli naskoči ti neko na ki*u i ovde ti stoji, i ti kao e cigare. Definitivno mislim da to što neko ima pe*is ne znači da je muškarac. Nisam došla nikog da veličam i dižem, ali ovako nekoga da veličam ne mogu. Ja kad idem u napad, Matora psihopata - rekla je Matora.
Da oseća nešto prema njoj i da mu se sviđa, ma kakva kontorla. Uđeš mi u krevet, a ja vičem kuku lele- rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je sve do pola, osmeh, šarm. Ani je pričao da će da je brani, sve, ovo, ono i onda ništa. On ćuti fin je i dobar, meni je okej. Ja sam od nekih tu ljudi za njega čula da misle da je nadmen, da pravi priču, čeka nešto - rekla je Matora.
Matora evo ti živog Miće i Zorice, isto je bio čovek kog Marko poznaje, isti tip muškarca, prelep, prezgodan, nabildovan, isto identično, pet riba, prvih deset dana i ni sa jednom nije bio - rekao je Ivan Marinković o učesniku Farme.
Ja sam ženi kojoj sam napravio dete zvao ku*vo i po*nušo, velike ljubavi se razlikuju od velikog interesa - rekao je Kristijan
Mene Sneža češka, svetislava dobro što ne progovori, ali džaba, biraj kad srce ide tamo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Od Stanije nisam čuo vau fascinacije o Markovoj muškosti. Dovodi se sve u pitanje kad ostanemo samo na rečima, pe*ing ne može da traje više od sat i po vremena - rekao je Kristijan.
Ja da moj pe*is nisam ostavio u spoljnom svetu... - rekao je Mića.

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.