AKTUELNO

Nadoknađuje ono što nije uradio za crnim stolom!

Marko Marković raspravljao je sa Miljanom Popović o prozivkama koje je danas tokom emisije "Pitanja gledalaca" uputila njegovoj bivšoj devojci, Staniji Dobrojević.

Malo me je sve začudilo od tebe, jer nju nisi upoznala, videla si je samo na društvenim mrežama - pričao je Marko.
I po rijalitiju - dodala je Miljana.
Možda si uradila to da bi skrenula pažnju na sebe. Ružno je da kažeš tako, da je to p*rnografski časopis. Jako ružno - nastavio je Marko.
Nisam komentarisala njen karakter i biznis sposobnosti. Bila je tema zašto Uroš nju pljuje, a šta sam ja rekla? Ja sam samo rekla da to ne podržavam - nastavila je da objašnjava Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ljudi koji su komentarisali Staniju su je upoznali - dodoa je Stefan.
Šta je tvoj problem? Ja ću svakog da koemtnarišem, ne radi se samo o Staniji. Ja branim svoje stavove i promovišem ispravne i zdrave moralne vrednosti. Ona je završila fakultet, ali to već godinama... Ja objašnjavam samo zašto sam rekla, nikom se ne pravdam - govorila je Miljana.
Ja ne očekuje ovde ni lepo, ni ružno - rekao je Marko.
Ja ne podržavam da radite nešto, a mladi postaju fanovi. Svest mora da se menja i da se zastupaju vrednosti... Nisam komentarisala kakva je ćerka, domaćica, prijatelj, devojka. Komentarisala sam nešto što mise ne dopada. Ja ljubomoru doživljava od osnovne škole jer sam bila popularna i roditelji su mi bili poznati, lepo sam se oblačila - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.