AKTUELNO

Razvezao jezik!

Aleksandra Nikolić i Uroš Ćertić sedeli su u radionici i pričali o ponašanju Emila Kamenova i njegovoj mogućoj zaljubljenosti u Maju Marinković.

Ona Bugarin, on se malo zavozao... Budala, zaljubio se za pet dana, sigurno. Tebi neko može da kaže da ulaziš i da ne budeš mutav, ali ako te zna tvoj partner vidi ti u očima i osmehu da ti se neko sviđa. Ova njegova sigurno vidi, on je sa njom napolju završio karijeru. On se Majom provodi po pet, šest sati - rekao je Uroš.
Misliš da mu je ona prva? Ko zna napolju šta radi - dodala je Aleks.
Ja nju savetujem i rekao sam joj da pravi ista sr*nja... Non stop provodi vreme i evo šta je sinoć bilo na pitanjima. On je potvrdio da je odlepio kad je tebe nazvao k*rvom. Odlepio, za pet dana se zaljubio. Prva 24 sata je sa mnom bio do j*ja i onda kad je video da sam ja sa njom i da sedim na kauču... Mislio je da ćemo da se muvamo i da ću ja da budem sa njom, on je meni dao šesticu - nastavio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolesnik... Treba ga pustiti i da vidimo dokle će on da ide - rekla je Aleks.
On napolju opet pored nje. Pokuša on sa muškarcima, ali ne može. Kako ne mogu da odole? - pitao je Uroš.
Nije mi jasno. Generalno, koji god muškarac ovde da je ušao zauzet on je prevario svoju ženu, to znači da rade to i napolju - istakla je Nikolićeva.
Čak i da si takav napolju, kako ovde pred kamerama?

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.