AKTUELNO

Iskreni razgovori!

Nakon završetka emisije 'Pitanja gledalaca', Adam Đogani i DJ Tamaris, odvojili su se u pušionici i porazgovarali o svom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde će tek biti priča, još kada ja budem transparentna kako umem... Mada, ne interesuje me ništa, postupci govore mnogo više o čoveku. Kada me je Anita pitala za tebe, rekla sam da je to apsolutno moja stvar. Ja nisam devojka za noć, moja veza mora da bude kvalitetna. Neću da menjam ovde ljude, ja nisam takva devojka -
I ja sam rekao da ne volim fejk priče i kakva si ti, mislim da je sve svima jasno - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su pričali o mom poslu, pokušali su da me degradiraju bez potrebe. Mene su ti ljudi izabrali i hvala im na tome. I da znam neke tajne od nekih ljudi, nikada ništa neću reći, zarad kadra neću raditi nikakve prljave stvari, tako da 'ćao'. Neću da gutam ništa uvek ću da kažem šta mislim. Prebacivali su mi to nešto ispod pokrivača, nemam šta da krijem, ja tebe javno zagrlim - nervirala se Tamara.
Ma sve je to normalno - rekao je Adam.
Svesna sam ja svega, samo sam možda neispavana a i nismo imali neki kontakt u početku. Nisam se opustila, nisam mogla da budem prirodna, sada je drugačije. Nisam htela da budem navalentna - nastavila je.
Normalno... Ja sam samo hteo da te sklonim od nekih stvari. Ja samo hoću da ti pomognem - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.