AKTUELNO

Policija je uključena!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Anitu Stanojlović .

Što te je majka izbacila iz kuće? - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Pravila sam probleme sa bivšim dečkom. Imala sam dugu vezu pre te - rekla je Anita.
Kad si stigla ako ti dete ima dve godine, a ti sad imaš 19 - ubacio se Miki.
15 meseci sam bila sa prvim dečkom. Bio je previše dobar, i nije imao svoje ja - rekla je Anita.
Koji ku*ac ove žene. Šta je sa vama, bio previše dobar, pa jurite ove što vas maltretiraju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bio muško. Ja sam bila muško. Raksinuli smo i upoznala sam oca svog deteta, niko nije bio za to. Praila sam probeleme, policija i slično. On nije bio baš okej, zatvor i to. Moja amjak je na kraju digla ruke, bili smo zajedno pet meseci.
Koliko je imao godina? - pitao je Milan.
25 godina. Pre zabavljanja je bio u zatvoru. Kazne za auto, oružje - rekla je Anita.
Dečko ju je maltretirao, bio je loš prema njoj i majka nije htela da ona bude sa njim - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa 16 godina me je izbacila, otišla sam kod njega i nas dve mesec dana nismo imale kontakt. Bila je uz mene kad su počeli problemi. Policija je bila uključena u sve. Majka je dolazila u kuću mog tadašnjeg dečka. Otac nije bio uz nas, odrekao me se kad je čuo za situaciju. Ona me je na kraju vratila kući. On je počeo da ljubomoriše posle mesec, dva tri, pratio me od škole do kuće, u gradu. Završavala sam tad drugu godinu građevinske škole. ne mogu da kažem da me je tukao, tukli smo se. Vratila sam se kući 19. novembra modra, ali bio je i on. Ja sam se branila, on je prvi počinjao - rekla je Anita.
Da li tvoj otac zna da te je tukao? - pitao je Milan.
Da, ali nije hteo da reaguje, rekao je da me se odriče. Nije me pozvao, niti me je pitao od kad su se on i mama razveli. On ima još tri deteta pored mene i braće. Saznala sam da sam trudna posle raskida, krajem januara. Išla sa u školu sve nrmalno, iša kod lekara, radila testove, ali nisam imala simptome. Krajem ajnuara sam osetilad a me je zaboleo stomak. Ja sam uvek htela da budem malda majka. Nije mi teško da sama odgajam dete i ne vidim problem u tome. Jedva sam prihvatila trudnoću, nisam ni bila spremna da rodim. Do sedmog meseca nsiam imala stomak. Dečko sa kojim imam dete nije ni znao da sam trudna, sazano je tek dva dana posle porođaja preko moje drugarice. Pozvao me je i pričali smo, čak je došao kod mene u porodilište. Probala sam i da budem sa njim super - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu. 

Autor: M. M.