AKTUELNO

Slučajnost ili provokacija?

Dalila Dragojević i nakon napuštanja velelepnog imanja i prekida turbulentne veze sa Filipom Carem, dizala je prašinu svojim ljubavnim životom i izborima muškaraca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Neko vreme je javnost brulaja o čuvenom 'Gringu', koga je vešto krila od očiju javnosti sve do momenta dok nije isplivala fotografija, ali Dragojevićka nikada nije priznala vezu, već je tvrdila da je to tek upoznavanje i kvalitetno vreme.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Kao bomba odjeknula je vest da je uplovila u novu romansu i to ni manje ni više, sa Lukom Nikolićem, bivšim momkom Mine Vrbaški.

Nikolić je neko ko je povezivan sa mnogim zadrugarkama, te je ona u emisiji 'Narod pita' doživela emotivni brodolom kada je dobila kritike od publike i tvrdnju da je on samo koristi. U jednoj od emisija je i napustila studio, kako ne bi govorila o odnosu sa njim, ali je na kraju priznala da su ipak zajedno.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Nakon svega, ljubav je očigledno odolela pritisku, te je objavila prvu zvaničnui fotografiju sa njim i to baš na rođendan bivšeg momka Filipa Cara. Da li je to spontano, ili samo provokacija, ostaje nam da nagađamo.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Autor: Pink.rs