AKTUELNO

Neko četvrti?!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Hipotetički, da moraš da biraš između Bugarina, Mrka Markovića i Uroša Čertića, koga bi izabrala? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa iskreno, iskrneo da ti kažem bez preuveličavanja, ja sam totalno drugarski nastorijena. Nije lako jer sam ušla u miru. Napolju sam imala ozbiljan haos i nisam spremna. našalim se, violim da se dužim, ali nikoga ne gledam na ljubavni način. Volim da spavam pored Uroša, sa Emilom volim da se našalim jer je oženjen, a sa Markom se družim od Zadruge 2 i sa njim se najviše družim. Emil je oženjen čovek, nemojte da mi nabijate nešto što ne znam, ne znam šta da kažem. Ne moram, ne znam - odgovorila je Maja.
Ne znam zašto, ali neposredno pred emisiju sa jednim od njih sam imao razgovor. To mišljenje je mišljenje. Maja se ograđuje, vidim ja kraičkom oka da najmanje vremena provodi sa Markom, sa Emilom en provodi uopšte. Najviše vremena provodi sa Ćertićem, a ja ću odgoovriti u njeno ime. Ona je na Urša bacila oko, ne znam da li će da je ženi, nije loša prilika. Najšmekerskije poteze u ovoj trojci ima Uroš Ćertić kom je nametnuta ova priča, Marko je negde u magli, u trouglu, četvorouglu, a Urošu se najbolja prilika pokazuje - rekao je Ivan Marinković.
Maji se dopada kad je Uroš brani i žestoko džentlmenski staje uz nju, spavaju, ćućure, ali mislim da bi bila šteta jer ona ne voli da pređe granicu (ahahh), ali mislim da Uroš ima najviše šansi - rekla je Zorca Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila bi sa svom trojicom, nemoguće odjednom, ali dug je rijaliti, doći će svi na red - rekao je Ivan Dragić.
Poštujem svačije mišljenje. Niko ne može da me ukanali osim same sebe. Hvala Bogu dug je rijaliti. Šta je u mojoj glavi, samo ja znam, biće zanimljiv rijaliti. Veruj mi Milane da niko nije uboo jer da sam želela, znate kako to izgleda - rekla je Maja.
Dobro veče Milane, Maja je jako atraktivna devojka i mooje mišljenje je da se kod nje iz prijateljstva dogodi veza, a primećujemo da se najviše druži sa Urošem. čak mi izgledaju dosta kompatibilno, imaju dobar vajb i dosta tema. Možda će se vemenom stvarno zaljubiti i biće - rekla je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.