AKTUELNO

Danas je Miljana Kulić izašla iz bolnice posle velike borbe koju je imala nakon operacije želudca u Turskoj.

Miljana je napustila Klinički centar Srbije u društvu svoje majke Marije Kulić i dečka Nenada Macanovića Bebice

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tom prilikom smo razgovarali sa Miljaninom mamom koja nam je otkrila kako se oseća nakon svega:

Presrećna sam sada. Cele noći nismo spavali, ni ona od radpsti nije spavala. Pričala sam sa doktorom, sve je super sve je odlično. Treba da nastavi sa ovim režimom iskhrane, mora da nastavi da se čuva, jer nema slezinu, dok primi vakcine i sve, mora da se sklanja od ljudi. Jedno mesec dana, dok ne stekne imunitet mora da se pripazi - rekla je Marija Kulić

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Govoreći o klinici gde se operisala, Marija navodi da je i dalje ljuta i besna, međutim, kako kaže, ne veruje da će tužiti istu. 

Ne verujem da je neko nešto namerno uradio. Ona je imala takvu nesreću da se to desilo. Da li je to propust ne znam, i dalje je najbitnije da je ona ostala živa i da je dobro. Od toga nema ništa. Što se tiče tužbi, nemam u planu, ne bi je oni zvali da bude predstavnik za ceo Balkan - objašnjava Marija, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tromboza nije naivna. Ona mora još dva meseca da bude terapijom. Ne vredi, ja znam da ona jedva čeka da uđe, njoj je rijaliti ušao u krv. Ona sve vreme, dok je bila ovde, pita hoće li da ozdravi dok ne počne Zadruga. ja joj kažem da kad dođe vreme, ući će. Meni je najvažnije da se što se tičle tromboze sve reši. Ima rijalitija i dogodine. Ona je dobrodošla na Pibnku i u emisijama i rijalitijima. Mislim da treba da je ubedimo da ovu sezonu preskočimo. - rekla je Marija o Miljaninom ulasku u "Zadrugu".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Marija je rekla da se čovek kao Bebica više ne rađa, i da se u teškim trenucima našao celoj porodici Kulić.

Miljana u pola noći pusti suzu, on je odmah tu. Ja nemam reči kakav je to čovek. Blago njegovim roditeljima, neka je živ i zdrav - istakla je Marija ponosno.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

I vi ste jako emotivni, vidimo da su vam oči pune suza. Čemu to, je l' u pitanju sreća?

Jesam emotivna! Da vam kažem, presrećna sam zbog njenog izlaska i što je sve u redu, i presrećna sam što je Miljana našla čoveka koji će da je pazi, mazi i poštuje kroz život, a nisam iskreno verovala u to - zaključuje Marija Kulić za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B. / Predrag Radosavljević