AKTUELNO

Prvi put o ovako škakljivim pitanjima!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je popularne pevače Aleksandru Prijović, Bokija iz Leksingtona i glumce Milana Vasića i Mirku Vasiljević.

Glumica je sela na 'električnu stolicu', kako bi odgovorila na neugodna pitanja o svom privatnom i intimnom životu, a neki odgovori su šokirali naciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za koliko Vujadinovih prevara znaš? Da li si ga ikada prevarila?

U odnosu sa partnerom, ne treba da ima bregova i ne treba da se nešto trpa pod tepih. Čim sam toliko sa tim čovekom, znači da mu verujem i da je sve u redu. 12 godina smo zajedno, nisam ga nikada prevarila. Nije sve kao i prvog dana, nekada i ja primetim lepog muškarca, ali nikada nisam prešla granicu pristojnosti. Ako bih se baš zaljubila u nekoga i da mislim da želim da budem sa njim život, ne bih nikoga zavlačila, ni sebe ni Vujadina, ni tu treću osobu.

Ko te više nervira, svekar ili svekrva?

Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta, odmah to i kažem. Priznam šta mi odgovara i šta ne. Dušan i ja smo dosta slični pa se lepo razumemo, a sa Marina ponekada jedno kaže, drugo misli, treće razume, pa moramo malo više da razgovaramo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije Vujadin tvoj izbor, ko bi to bio od njegovih saigrača?

Kada sam bila mlađa, drugačije sam kriterijume imala, a sada sa 31. godinu, gledam to dosta dublje, bitno mi je mnogo više od onog 'lepog'. Momak za desetku, kome sam se uvek divila je Branko Jovičić Bakula. Ima divan odnos sa našom decom, uvek je znao kada i kako treba da dođe i kada je kraj gostoprimstva... Pozdrav za njega i njegovu suprugu, on je idealan muškarac!

Da li ti i Vujadin imate isto mišljenje o paradi ponosa?

Ne moram da odgovorim, preskočićemo. Za to sam da je svakome dobro, ako su svi srećni i zadovoljni, onda je to najbolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći blam koji ti je Vujadin priredio?

Nije direktno, ali je učestovao u tome. Došao je sa svojim saigračem na moju predstavu, bili su veseli jer su došli da me gledaju. Bilo im je smešno to da neko izađe na scenu i odradi neke sklekove, onda su se i kladili i jedan od njih je to i uradio. Mene je bio blam, ali na kraju je sve ispalo kako treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se ikada pokajala zbog toga što si se udala za Vujadina?

Nisam se još udala tako da nisam. Ali, ako se udam, nadam se da dse neću pokajati.

Koji je glavni grad Španije?

Madrid!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs