AKTUELNO

Ovo je istina!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je popularnu pevačicu Aleksandru Prijović, koja se na pitanje voditelje dotakla svog odnosa sa suprugom Filipom Živojinović, te otkrila kako se slažu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Aleksandra je istakla da li se ona i Filip bolje slažu otkad su postali roditelji sina Aleksandra.

Ne! Šalim se... Svađamo se oko pesama samo, radio mi je melodiju i tekst za pesmu "Zvuk tišine". Bilo je jako naporno! Svađali smo se dosta, ali naravno da to sve iz obostrane želje bude što bolje. Ispalo je super, i uvek sam govorila da njemu najviše verujem. Otkad se zabavljamo, on mi najviše pomaže - ističe pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dosta se pričalo o vašem razvodu, kao i da je njegova porodica dosta uložila u tvoju karijeru - ubacio se Ognjen.
Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina i tako sam vaspitana i naučena - trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila - ističe ponosno Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.