AKTUELNO

Ne krije uzbuđeno!

Večeras na programu RTV Pink počinje nova sezona čuvene emisije "Amidži šou", a autor i voditelj Ognjen Amidžić pred sam početak prve epizode jubilarne 15. sezone stao ispred objektiva portala Pink.rs i progovorio o novitetima, prvom samostalnom letovanju sa sinom, kao i o razvodu sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Na samom početku razgovara, Amidžić je otkrio kako se oseća pred početak nove, 15. sezone svoje autorske emisije.

Kao i uvek pred svaki početak - uzbuđeno! Imam tu pozitivnu tremu, imam onu pozitivnu tremu i uzbuđenje da sve bude dobro. Znaš šta, trudim se da uvek prva emisija bude onako, da se uvežemo svi, da proradi sve da bismo mogli dalje da gazimo u punom gasu, što bi se reklo. Više me je stomak mučio zbog nekih zdravstvenih problema, to me je malo iscrpelo, ali sam okej. Imamo razne novine ove sezone, novi studio, aktivirali smo jedan specijalni stejdž za novu rubriku, biće fatastičnih plejbekova ubuduće, danas idemo uživo sve - ističe Ognjen, pa otkriva gde pronalazi inspiraciju kada je letnja pauza u toku:

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ako se može nazvati pauzom... Ovo mi je najkraća pauza ikada, verujte mi da nemam osećaj da sam bilo gde bio, kao da nigde nisam otišao, ništa nisam radio... Tako se osećam, kao da je bukvalno juče bila poslednja emisija. Uspeo sam malo da odmorim, ali ekipa funkcioniše čitave sezone, dogovaramo se, čujemo se oko novih ideja, predloga, tako da nema stajanja. Nema ni mnogo vremena da se odmora - priznaje voditelj.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ognjen je nedavno bio na prvom samostalnom letovanju sa svojim sinom, a za Pink.rs otkriva kako je ta avantura prošla.

Super! Za mene je to bio izazov, to nam je bilo samostalno letovanje. Sa nama je išao i moj brat kako bi pomagao, tako da bilo je jako lepo. Bio mi je adrenalin na višem nivou, ali zaista divno, poslužilo i nas je vreme... Sad kad bi opet išli, bilo bi dosta opuštenije - priznaje on, pa ističe da se bura oko razvoda stišala:
Prošlo je već dva meseca od toga, tako da jeste, stišalo se. Moram da se zahvalim i medijima i kolegama, niko nas nije pritiskao, jer ono što smo mi izjavili - to je to. Ništa se nije promenilo, ostali smo u super odnosima, sve funksioniše normalno - zaključuje Ognjen Amidžić za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.