AKTUELNO

Nije bila idealna!

U toku je emisija "Pretres nedelje", koju vodi Milan Milošević.

Još jedan par je ovde bio u vezi, radi se o Ivanu i Sofiji, njih dvoje su nedavno okončali vezu, oni se nakon toga nisu čuli ni videli. On misli da si ti njega prevarila i da mu ne treba devojka koju svi j*** - kazao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi treba da znaju da to nije bilo ozbiljno i bitno, to nije bila značajna veza za mene. Meni je neprijatno da posle moja dva braka, priča o vezi koja je trajala par meseci. To se sada preuveličava. On je mene osudio da sam ja njega prevarila. Ne volim ljude koji pljuju ljude sa kojima su bili. Ja sam od njega znatno starija, ostvarenija sam od njega. Što se njega tiče, on je radio vrlo rizičan posao, a ima sina. On u svakoj ženi vidi zlo, bio je nasilan sa jednom od devojaka. Ne treba da vidiš u svakoj ženi vešticu. Govorila sam mu dok sam bila sa njim da ima neki problem - kazala je Sofija Una.
Ja sam shvatio da ti nisi u fazonu muškaraca, da te privlače žene, kao što je Matora - rekao je Nikica.
Imam dovoljno godina, da osećam nešto prema njoj, izjasnila bih se. Rekla sam da je ona bolja od većine ljudi ovde - kazala je Sofija Una.
Ona je rekla da sam ja nju blatio, ja sam njoj napisao: "Idi, je*i se po Beogradu!" To je jedino ružno što sam rekao o njoj, to je bila poslednja poruka, koju sam joj poslao - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam gledala jedan sn imak na kom je on slomo krevet zbog ljubomore koju je osećao prema njoj - kazla je TIjana.
Ja sam bio prisutan, to nije istina - kazao je Damir.
Mene je blam da pričam o svemu tome to je klinačka priča, naspram celog mog života koji sam imala - kazala je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće vaše pomirenje - upitao je Milan.
Nije - rekla je Sofija Una.
Ona je sve radila, samo da bi došla do novinara, ja sam lično video neke stvari koje je slala ljudima. Ako išta mrzim to je laž i nabeđivanje, koje ona prezentuje - kazao je Ivan.
On je ogovarao Dalilu i Dejana, imam dokaze za to - rekla je Sofija Una.
Zakuni se u svoju majku, koja je bila bolesna, da

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.