AKTUELNO

Svađa!

Lepi Mića, ovonedeljni vođa, nastavio je svoju podelu budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikica Bojanić. Dečko sa estradne scene. Došao je pvde da bi nastavio život sa porodicom u Srbiji. Njemu treba malo podrške da se vrati na javnu scenu. Njegov brat je moj iskren prijatelj. Sa njegovim ocem sam imao i rasprave i prijateljstvo. On je dečko pun humora, za druženje. Nije povučen, ali se bojim da ne pređe granicu i zato ga držim pod kontrolom. On voli žene. Od srca ti dajem veliki budžet - rekao je Mića.
Ovde je dečko koji je bio najuporniji da uđe i mnogo se borio. Potiče iz radne, dobrostojeće porodice. Ako Bog da poručiće tonu bureka za svoju slavu i rođendan. U ime bureka evo ti mali budžet - rekao je Mića Boži Džonsu.
Udata glumica je ušla u rijaliti da pokaže da nisu sve priče iste i da se razlikuju. Ona je pod budnim okom svog supruga koji je nekad posmatra kroz kameru, a nekad kroz TV - rekao je Mića Jovani Korbar.
Petrući je sin legendarnog glumca. Pokazao je jedno razumevanje, poštovanje starijih osoba, kodekse ulica. Mnogo mije drag. Divno peva. Znam da mi nećeš zameriti srednji budžet - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je neko ko ima oštar jezik i šta da kaže. Neko ko je komunikativan i kaže šta misli. Hrabar si i nemaš problem da kažeš bilo šta. To mi se sviđa. Mislim da ćemo imati žustre diskusije. Mali budžet - rekao je Mića Branku Gerovu.
Ko je stariji Neca ili Peca? - pitao je Mića.
Peca, pet minuta - odgovorio je Neca.
Kao da je stariji 5 hiljada godina koliko su različitih rezona. Peca koriguje i usmerava Necu. Mislim da si itekako ova tri dana pokazao da možeš da se iskontrolišeš zahvaljujući Peci. TI i burazer ste bliski i jaki kao tandem. Peca vodi glavnu priču. Vaše svađe su meni interesantne sa Ivanom. Njih dvojica ne puše, nemaju poroke. Mali budžet Neco, i Peci isti budžet - rekao je Mića

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da mi daš mali budžet a da pričaš da me gotiviš i toliko me hvališ. Onda iskreno reci šta misliš o meni - rekao je Neca.
Ko mi je uzeo cigarete iz pušione, nek vrati ili ću ga je*ati uzduž i popreko. Nemojte me čačkati, otkriću. Bolje vratite i ne za*ebavajte se sa mnom. Ostaćete bez gaća. Ajde, ajde, brzo, brzo, da ne biste otkrili moje drugo lice. Davala sam svima koji su tražili. Naje*aćete - rekla je Zorica.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.