AKTUELNO

Stali na ludi kamen!

Đorđe Đoković i Saška Veselinov vančavaju se danas u Crkvi Svetog Marka. Mladi par je čin venčanja krio od javnosti i do poslednjeg trenutka nije se znalo gde će reči sudbonosno "da".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Venčanju prisustvuju samo najbliži članovi porodice, prijatelji i kumovi. U crkvi pored mlade i mladoženje su deca Novaka i Jelene Đokovića, koji mirno gledaju kako se mladenci pred ikonostasom zaklinu na večnu ljubav.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Đoletovi otac Srđan i majka Dijana, su se takođe među prvima pojavila na venčanu i ponosno posmatrali svog sina kako staje na ludi kamen sa lepom Saškom. Dijana je za ovu priliku odabrala dugu kraljevsko plavu haljinu.

Čin venčanja vrši otac Petar Lukić, starešina Saborne crkve.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba da bude negde u Crnoj Gori.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.