AKTUELNO

Ovo im teško pada!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u Šiša baru ugostio Nenada Lazića Necu i Predraga Lazića Pecu, koji su nekoliko minuta pre toga imali sukob sa Stefanom Radićem i Adamom Đoganijem.

Adam Đogani, ne znam ni ko je, ne znam što je ušao u sukob sa nama, a ovaj drugi, ne znam ni kako se zove - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam krenuo ka garderoberu, on mi je rekao da dođem, da ostavim ovo đubretarsko odelo, krenuo da proziva nešto vulgarno u vezi mene i Nece, spominje neke vulgarne stvari... - dodao je Peca.
Najlakše je da kažu: "Neca p*derčina, j*bao ga je Bora Santana". Nema potrebe da se takve stvari spominju. To je Pecu povredilo. Peca zna kroz šta su prolazili moji dok sam ja pravio gluposti - nastavio je Neca.
Vređanje, spovanje majke, spomenuo je neke incest stvari, ne mogu da verujem da neko to pominje - nadovezao se Peca. I ako se desi neki fizički kontakt, ne želim da Neca staje između mene i ljudi - govorio je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Staću, znaš zašto si došao ovde! - rekao je Neca.
Ti ne znaš da se braniš, nikad nisi imao tuče, ne želim da se mešaš. Ja sam imao. Ja stvarno mogu da trpim. Kažu da Blizanci imaju dve ličnosti, ja stvarno imam - govorio je Peca.
Mi smo Blizanci, u podznaku Bikovi. Da smo hteli neki kadar, otišli bismo kod njih i provocirali, ali ne, oni su naš provocirali - pričao je Neca.
Pričaju da tražimo kadar preko njih, a ja ne znam ni ko su. Adam je jako iskompleksiran dečko - dodao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Džaba što je Đogani, kad je bezličan. Uvek je bio bezličan. Kretenčina, neću nikome da ćutim - rekao je Neca.
Negativan je, iskompleksiran. On meni priča: "Znaš ti gde si došao?". Nije ni bitno, neću da dozvolim da dođem u konflikt sa njima. On je nepismen, ne zna ni gde je Smederevo. Ali nije ni to bitno, bitno je kakav si čovek. Ja poštujem sve, mene upliću da sam u LGBT-ju, ja nisam LGBT, pozdrav za LGBT. Neću ni da se pravdam, što se više pravdam, biću sve sumnjiviji. Neca i ja smo slični, ista majka nas je rodila, ali smo po karakteru drugačiji... - dodao je Peca.
Da li bi dočekao na bolji prijem kod zadrugara da zadrugari ne znaju Necu od pre? - pitao je Darko.
Ja sam dobio ekstra pristup, to je samo tih par zadrugara... To su neke novajlije koji se svađaju sa svima, ubacuju u svaku temu... Upliću se u nešto u šta ne bi trebalo da se upliću. To je i ovaj Ivan Marinković.... - dodao je Peca.
Ja vidim da svi imaju problema sa nama, to je bilo i u "Zadruzi 4". Čim sam im ja iritantan, znaju da sam plakao, ljubio Borinu sliku, čim znaju to, znaju kako najlakše da ubodu Pecu i da ću ja da skočim. Ali to je nekolicina njih - govorio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković napada, provocira, ja se ne spuštam na taj nivo. Kao neka žena, u sve se meša, ja sam mislio da je žena kad sam ga video - rekao je Peca.
Najniže udara, to je čovek koji je niskomoralan. Meni je on za žaljenje - dodao je Neca.

Peca je istakao da ga devojke vole, za razliku od pojedinih zadrugara.

Ja sam se sa dosta devojaka zbližio, ima simpatičnih - govorio je Peca.

Neca ga je zbog ovoga uporedio sa Božom Džounsom, kome su obojica zamerili što se složio sa Ivanom Marinkovićem u jednoj svađi.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj intervjua, Neca i Peca su odradili jedan TikTok ples za Darka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nenad Lazić Neca

#Predrag Lazić Peca