AKTUELNO

Evo šta je izjavila!

Nakon intrevjua koji je voditelj Darko Tanasijević obavio sa Markom Markovićem, voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju porazgovarala sa Stanijom Dobrojević o ovome.

Lep intervju, ponosna sam na njega, daj Bože da ovako ostane. Želim mu sreću i da uspe ono što je zacrtao. Možda su se ugasile emocije ovako, ali mi je on drag i želim mu sve najbolje. Sad mi je još draže što sam došla. Za par nedelja odlazim u Ameriku, večeras me pitajte sve što želite - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se dopada njegov izbor? - pitala je Marija Kulić.
To bih zadržala za sebe. Šta je za njega dobro, za mene je još bolje. Volela bih da bude srećan. Interesantno mi je da ga vidim u odnosu sa mlađom devojkom, ja sam dominantna, imam jaču energiju, mislim da je uz mene naučio, voleo bih da on sad bude dominantan u vezi. - odgovorila je Stanija.
Baš mi je čudno da ste bili tri godine zajedno, nije mi on momak - istakla je Kulićka.
To kažu i moji kod kuće, nisu biliz zadovoljni izborom skroz, ali se on super nosio sa svim, mnogo sigurniji nego neki uspešniji muškarci koji se iskompleksiraju zbog moje popularnosti, izgleda... - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet nisi rekla šta misliš o Aniti - dodala je Marija.
Ona je devojčica. Ja imam armiju fanova, oni su zbunjeni zbog cele priče, pitaju šta da rade, ja sam im rekla da ga puste da se pokaže. Oni su već tu devojčicu onako... - istakla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marija Kulić

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević