AKTUELNO

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić razgovarao je Anđelom Vujović, poznatijom kao Anđelina, o novoj, šestoj sezoni "Pinkovih zvezdica", u kojoj će mlada pevačica biti deo stručnog žirija.

Prvi put sam u ovakvom nekom zadatku, do sada nisam imala priliku da budem žiri, ali mi je mnogo drago što su to "Zvezdice", jer mislim da ja neko ko je mlad i relativno skoro napravio nešto mogu da razumem sve njihove boljke. Mislim da ću im biti omiljena po tim godinama, jer sam im po godinama najpribližnija, ali biću realna. Potrudiću se da sve što znam prenesem na njih i mislim da je ovo stvarno jedan fenomenalan šou. Više nam treba ovoga, imamo dosta talentovane dece koje će jednog dana biti velike zvezde i drago mi je što ću biti deo njihovog puta - ističe Anđelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelina je najavila da će uskoro izbaciti i svoj drugi album, jer ima previše dobrih pesama.

Tako je, spremam album, biće uskoro opet par pesama po par pesama, možda ako odlepim bude i sve odjednom, ali ne obećavam. Gledam da ne bude previše svega i odjednom, imam previše pesama, ali zaista imam strave pesme. Dugo sam ih spremala i ima svega, baš je onako raznoliko - priznaje pevačica, pa otkriva da li je uspela da se odmori ovog leta, kako i glasi naziv njene nove hit pesme:
Pa gledaj, uspela sam nešto kratko da ugrabim za sebe baš za odmor, nekih desetak dana, a ovo ostalo je bilo rezervisano za nastupe, pa usput šta ostane. Bilo mi je lepo. Sledi nastup na Tašmajdanskom parku 17. septembra u okviru Europrajda, pozivam sve ljude ovom prilikom, jer biće super izvođača, pored mene i moje divne koleginice Sara Jo, Edita, Senida i mnogi drugi. Očekujemo baš dobro zabavu - kaže Anđelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je srećna u ljubavi, Vujovićeva je ipak ostala dosledna sebi, te tajanstveno odgovorila da je srećna.

Ja sam uvek zaljubljena, to već znate, rođena sam zaljubljena! Cveće, leptirići, bajkovito... Tako je i dalje, stvarno! Možda sledeće godine uz novi album stanem i na ludi kamen! Nikad se ne zna, nikad ne reci nikad. Polako, ne može to tako, samo da se neko javi i idemo, videćemo - zaključuje Anđelina kroz smeh u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.