AKTUELNO

Žiri dao svoj sud!

Nakon završetka reklamnog bloka, voditelj Darko Tanasijević prozvaoje Miljana Vračevića, kako bi pročitao bodove koje je dao zadrugarkama za hod u kupaćim kostimima.

Grujina Sandra Bakša jedan poen, Tamara Nikolić ona ima dva poena, kapiram da nije istripovana. Super Cveta tri poena, a i ona voli trojku... Pitajte Orozovića. Miljana četiri poena, Sofija pet.... Osam neponovljiva i jedinstvena, gospođa Grujić - govorio je on.
Je l' ona tvoja simpatija? - pitao je Darko.
Mi smo rođeni jedno za drugo. Videli smo se na rođendanu, ali ona mene nije videla. Super je bila i super stajling. Devet za Milicu Veselinović, ona je godište moje ćerke(govorio je on pokušavajući da imitira Mensura). Kad god nešto gledam Stanije se useljava u novi stan, on se useljava u Rumu, 10 poena za Anitu. 12 poena za Maju, ispoštuj Bugarsku i stani na tome . govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Mikica Bojanić.

Cveta jedan poen, dva za Bakšu. Tri Sofija Una, četiri Ana Spasojević, pet ide za Tamaru, šest za Sanju Grujić, osam za Aleksandru, devet Snežana, Maja 12 - završio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasao Miki Đuričić.

Sofija - 1 DJ Tamaris - 2 Cveta - 3, pre bih se pojavio sa Cvetom na plaži nego sa nekom seljankom. Cveta je urbana. Maja Marinković - 4, zgodna devojka, nikad je nisam na taj način posmatrao. Aleksandra Nikolić - 5 Milica Veselinović - 6 Miljana Popović - 7 Ana Spasojević -12

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović je sledći pročitao bodove koje je podelio.

Ivana Puzić - 1 Anastasija Bojanović - 2 Aleksandra Nikolić - 3, to je dobro u školi, nekad si bila loša. Nadam se da češ biti vrlo dobra, pa odlična. Aleksandra ima jedno od najlepših lica. DJ Tamaris - 4 Sanja Grujić - 5 Milica Veselinović - 6 Valentina - 7 Aleksandra Momčilović - 8 Cveta - 9 Maja Marinković - 10, zbog poslednje gluposti. Ja ne mogu da je ne kritikujem, ona je drugarici skinula dečka i bar sa dva poena da kritikujem. Niko nema samopouzdanje kao ona, jer je ona od ničeg napravila nešto. Sve su probale, ali nije ispalo ovako. Cilj je opravdao sredstvo. Maja je top p*čka. Anita Stanojlović - 12, jer je prirodna i najbliža po proporcijama manekenki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.