AKTUELNO

Dali svoj sud!

U toku je "Izbor za Miss i Mistera" šeste sezone "Zadruge". Stručni žiri čitao je glasove koje je podelio devojaka za hod u kupaćim kostimima. Nakon što je Ivan Marinković ušao u sukob sa Aleksandrom Nikolić, nastavio je da glasa i pohvalio je Sanju Grujić, pa joj i dao najviše bodova.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan Slavnić bio je sledeći član stručnog žirija koji je glasao.

Mogu da pohvalim sve i da se izvinim za one koje nisu dobile bodove. Jedan poen za Tamaru Ćosić, dva poena Ana Spasojević, Miljana Popović četiri poena, pet poena Milica Veselinović, šest poena za Aleksandru Nikolić, sedam za Tamaru Nikolić, osam za Sanju Grujić - moja simpatija. Devet ide za Sofiju Unu, desetku je dobila Anita Stanojlović, 12 je bila pod brojem jedan, to je Maja Marinković - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Zvezdanom i rekla bih da je to čovek koji ima ukusa i to se dokazalo. Sviđa mi se njegovo glasanje - komentarisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće je glasala Jelena Golubović.

Valentina je dobila jedan bod, Tamara Ćasić i Tijana Jovanović... Meni su stvarno sve nove, kako se zove? Valentina, neka bude ona jedan poen. Dva poena Anđela Ilić. Ljudi na plažu idu u toplesu, to bih pre podržala - govorila je Jelena.
Kad je umetnica prešla u p*rno? - pitao je Miki.
Tamara je mogla kao što je obukla ovo da ogrne ćebence, razgrne se na 30 sekundi. Ovo niuje izgovor, nego nepoštovanje. Ana Spasojević za visinu, duge boge, obline i stav... Žao mi je što nema originalost. Osam poena Sanja Grujić, devet za zebrastu DJ Tamaris, deset Anita i 12 ima Boganović Snežana - objasnila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.