AKTUELNO

Pogledajte šta je uradio kad je saznao za njenu smrt!

U "Zadrugu 6" sinoć se uselilo 58 novih takmičara, a ime koje je privuklo najveću pažnju je Zvezdan Slavnić, sin našeg slavnog košarkaša, Zorana Moke Slavnića.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Moka Slavnić

Spada među najbolje igrače u istoriji Crvene zvezde. Prvi je selektor reprezentacije Srbije. Kuriozitet je da je i kao igrač i kao trener radio i u Zvezdi i u Partizanu. On je uz čuvenog profesora Aleksandra Nikolića jedini kome je to pošlo za rukom. Zbog originalnog pristupa igri od Španaca je dobio naziv ekscentrični genije. Slavnićev moto je: „Sve je to samo igra“.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Osim kao Mokin sin, Zvezdan je u žižu javnosti dospeo i kao dečko Ksenije Pajčin. Gostujući u jednoj emisiji, Ksenija je izjavila da je on njena najveća ljubav. Slavnić je u martu 1998. u klubu „Četiri sobe“ upucao Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran.

Foto: Promo

Kad je Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine ubio Kseniju, Zvezdan nije mogao da dođe sebi. Dao je čitulju, koja je bila potpisana inicijalom "Z".

Foto: Promo

O njihovoj ljubavi nedavno je u emisiji "Novo jutro" gostujući kod Jovane Jeremić pričao i slavni detektiv Bata Zdravković.

Ksenija je u toj priči i armadi momaka izabrala Zvezdana Slavnića i postali najlepši par u Beogradu. On je tad važio za žestokog momka. Tu nije bilo pomoći da neko pomogne, to su bile kancerogene devedesete, on je imao svoje pravilo, bolje da provede dva sata u streljani, nego u teretani. Tada se u Beogradu ubijalo i po 300 ljudi godišnje. Na kraju krajeva, i Kristijan je iz plejade tih momaka, on je poznavao Kseniju, ali se sa Zvezdanom nije znao, ali je odlično znao Moku Slavnića. Da ne bih Kristijana ubacivao u priču... Hteo sam da kažem o Zvezdanu. Pravila ulice su tada diktirala posebne kodekse časti. Ako neko želi da ima moju devojku, mora da bude neko koga poštujem i cenim. Nije poenta priče u prevari, nego udarac na muškarca, koji bi postao podsmeh u grupi gde je možda šef. Rekli bi mu: "Ko si ti, ovaj ti maznuo ribu". Taj neko ko je pokušao da flertuje sa Ksenijom, on se hvalio da je bilo nečega više, to ga je koštalo života. Zvezdan ga je ubio i dobio 8 godina zatvora, otišao na izdržavanje kazne. Uzeli su mu u obzir što nije bio pre toga osuđivan. Najveća kazna za ubistvo u tom period je bila 15 godina, on je osuđen 8. I šta se dešava, otišao je na izdržavanje kazne. On je njega ubio jer je on javno rekao pred njegovim društvom da je imao nešto sa Ksenijom. Odnosno, hteo je da ispadne veći baja od njega i to ga je koštalo života. Bilo kako bilo, ona nije mogla da živi sa tim teretom. Svakog dana pozivi novinara. Otišla je kod zajedničkog prijatelja u Atinu, on je držao diskoteku tamo, tamo je postala glavna zvezda - ispričao je Baza.

Foto: Promo, TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Zvezdan Slavnić

#zadruga 6