AKTUELNO

Najbolji, kao i uvek!

Sinoć je zvanično počela šesta sezona najgledanijeg rijalitija u regionu. Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je proglasio zvanični početak "Zadruge 6", nakon čega je usledilo spektakularno otvaranje. 58 takmičara uselilo se u Belu kuću i već je došlo do prvih varnica, kako ljubavnih, kako neprijateljskih.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Kristijan Golubović je čuo da ga mlađi cimer Lil Broks proziva, te se odmah nakon useljenja sukobio sa njim. U sukob se umešao i Uroš Ćertić, a obezbeđenje je hitno reagovalo i sprečilo fizički okršaj. Ovaj klip je odmah ušao u trending na Jutjubu i trenutno se nalazi na prvom mestu i broji preko 600 hiljada pregleda.

Ali, to nije sve. Maja Marinković je otvorila dušu Kristijanu i ispričala mu sve o svojoj aferi sa Pecom Raspopovićem. I ovaj klip se našao na trending listi. Trenutno se nalazi na 10. mestu i ima preko 200 hiljada pregleda.

Tu se dominacija "Zadruge" ne završava. Klip iz emisije "Narod pita", gde su gosti bili Dalila Dragojević i Filip Car, a gde ona napušta emisiju zbog toga što se komentariše njen sadašnji dečko Luka Nikolić, nalazi se na 11. mestu trending liste i ima preko 500 hiljada pregleda.

Autor: M. P.

#zadruga 6