AKTUELNO

On želi sve da zaboravi!

U novoj sezoni najpopularnije emisije o poznatima "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković, nastaviće da istražuje i pronalazi odgovore na pitanja, koja muče svaku savremenu ženu.

Tema koja će biti zastupljena u današnjoj emisiji je strast. Kolike smo žrtve u ljubavi kada strasno, i bezglavo volimo, saznaćemo uz današnje goste Dejana Dragojevića, Rušku Jakić, Dušica Jakovljević, Vesnu Đogani i Jasminu Šupeljak.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvaš li nešto od bivše žene, što te podseća na nju? - upitala je Sanja.

Ne, zaista nema. Osim ožiljka koji nosim na glavi, to me samo podseća na to da nastavim dalje i da se nikada ne cvraćam na staro. Burmu sam dao u rujalitiju, da bi se otvorio vešeraj, toliko o tome. Ne mislim da je neko ko me je lako zamenio zbog nekog, pa me nakon toga lažno vratio, vredan bilo čega - rekao je Dejan.
Nacija će se raplakati zbog Dejanove tužne sudbine, neka mi neko donese maramicu - rekla je Ruška.

Foto: TV Pink Printscreen

Ruška, ima li neke muževnosti u njemu? - upitala je Sanja.

Nema nikakve muževnosti u njemu. Njemu se u glavi sve pomešalo, ne zna da li voli novu devojku, kakve su mu emocije prema bivšoj ženi. Čovek treba da potraži pomoć. Meni je potrebno da me neko voli, svaku tugu pretvori u radost, da mi da krila kada mi je teško - rekla je Ruška.
Bio sam primer koji je svojoj ženi dao sve, bio uz nju u svakom momentu, a vratilo mi se na jako loš način. Podigao sam je iz pepela, bio uz nju kad nije niko, a onda sam zamenjen za osobu koja je sve supotno od mene - kazao je Dejan.

Smatre li da se voljena osoba može zadržati, ukoliko odluči da nastavi dalje sa nekim drugim? - nastavila je Sanja.

Ne treba zadržati, nije ni moguće. Žena kada odluči da promeni nešto, ne može je niko zaustaviti - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pokušavašavala da vratim muža. Kada neko ima decu, onda se taj momenat rasuranja porodice odražava i na njih. Ja nisam bila histerična, nisam špijunirala, opsedila, ali nisam kao takva odgovarala partneru - kazala je Jasmina.
Ne treba tražiti krivicu u muškarcu, nego u sebi. Muškarac je uvek bio vođa, gazda u kući. Nekada treba da da se postavimo kao žene, da ih poljubimo, skuvamo ručak, a ne da ih vodimo na večeru - rekla je Ruška.
U mojoj kući smo uzajamno bili gosti - rekao je Dejan u emisiji Magazin In..

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.