AKTUELNO

Spremite se!

Naredna takmičarka "Zadruge 6" napravila je pravi bum pre ulaska u Belu kuću, a sigurno će zavrteti mozak mnogim takmičarima. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je misicu Sofiju Unu Manić.

Fatalna misica i balerina bila je udata za za diplomatu. Fakultetski je obrazovana i ima uspešan porodični biznis. Bilo je u turbulentnoj vezi sa budućim stanarem Bele kuće i spremna je da otkrije sve o njihovom odnosu. Već se oprobala u rijaliti formatu i mnogi su je proglasili za najomraženiju, upravo zbog njenog britkog jezika. U „Zadrugu“ ulazi kako bi pobedila, a jedno je sigurno, nju ne možete da ne primetitet – SOFIJA UNA MANIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Sofija Una, dolazim iz Beograda, diplomirani ekonomista, radim kao foto-model, imam porodični biznis, nesuđena balerina. Sve se dešava u pravom trenutku. Majka me je održala, uvek me podržava u svemu. Dva puta sam razvedena, u odličnim odnosima sa bivšima. Živim za žurke i Zadrugovizije! Moj tip? Muškarac zaštitnik. Kamen spoticanja su mi uvek bili muškarci - rekla je Sofija u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Sofija Una Manić