AKTUELNO

Sve je u simbolici!

Ekipa portala Pink.rs nije znala gde će pre, zbog velikog broja interesantnih i skandaloznih učesnika, koji su ispraćeni u karantin, pred samo useljenje u Belu kuću i svega jedan dan pred grandiozni početak šeste sezone "Zadruge". Među novim učesnicama našle su se Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris i Valentina Stanković. Atraktivne cimerke otvorile su nam vrata svoje sobe a od njihove lepote i seksipila, zastao nam je dah. Pokazale su svoje odabrane toalete i otkrile kako se osećaju tik pred ulazak!

Foto: Pink.rs/J. Matić

Dobro veče devojke, jeste li spremne za grandiozno otvaranje, možda i najgledanije sezone? Znate šta vas čeka na neki način, na neki i ne znate? Koje su sada impresije i kako ste spremne za veče, koje će vam, ja verujem, promeniti život? Koje su to toalete, koje ste ponele i kako ćete se pokazati sutra?

Svašta smo ponele, ajde ti prva o tome - započela je Valentina.
Moja je kombinacija, mislim da se ne vidi da ja volim roze boju, ono što ja planiram da obučem sutra je ovaj kombinezon, koji je mnogo lepši kada je na meni. Mislim da sam ospednuta roze bojom - objasnila je Tamara pokazavši usku ružičastu toaletu.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ti si definitivno došla na pravo mesto!

Da! To je što se tiče toalete, a sada cipele, nešto što cuvam za sve - pokazala je Tamara roze cipele na štiklu, koje idu uz toaletu.

Pa da, sve je jasno!

A sada moja cimerka, da vidimo šta ona planira!

Foto: Pink.rs/J. Matić

Dakle crveno, da sluti na radost! Šljokičava toaleta, ako smem da primetim.

Da, crveno! Moja haljina je baš duga, dole je malo šira, pa se sužava u struku.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Reci mi da li je to možda neka simbolika, s obzirom da je haljina crvena?

Da, pa kao za neki novi početak i neku naprednu situaciju. Cipele su crne!

Da li ste uzbuđene u ovom trenutku? Da li ste svesne gde ulazite?

Trenutno nisam - Valentina objasni kratko.
U pincipu, svesna sam da kad je nešto prvi put, nepoznat teren, čovek ne može da zna, sad kakav će biti osećaj, kako ćemo ragovati na sve, ostaje da se vidi - zaključi Tamara ushićeno.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Za više detalja pogledajte video u prilogu:

Autor: Pink.rs / J.M.Đ.