AKTUELNO

Zauzeta je?!

Nakon odgledanog priloga Marijana, Luks i Ivana su komentarisali odnos Viki i Marka, pa se u emisiju "Narod pita" uključila i gledateljka koja se osvrnula na Krleta i njegove postupke.

Marijana da li si u kontaktu sa Osmakčićem, da li si šokirana što su se pomirili Marko i Viki? - pitala je Ivana
Ja sam previše pričala o ove dve persone. Oni ne pripadaju nekom mom smetu, pogrešila sam što sam dala pristup takvim osobama. Nebitan mi je, ne poznajem ga, a da pričam njoj mi je ispod nivoa - rekla je Marijana.
Da li si u vezi? - pitala je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam u vezi, čuvam svoj privatan život kao zmija noge - rekla je Marijana.
Ovde Jelena Marković. Marijana rekla si da ćeš staviti tačku, pa me zanima šta misliš iskreno zašto on to radi? - pitala je gledateljka
Ja da znam, pa ajde da ga ukapiram. Svaka ti čast ako želiš da se o tebi priča na taj način. ja o njemu tako uzvratiti neću - rekla je Marijana.
Ti, Dalila i Luks ste super ekipa i svi se kače - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričam samo za tu osobu, nego svi. Bodemo im oči. Sva prijateljstva su sjajna i bajna samo je naše katastrofa - rekla je Marijana.
Možda je Krle zaljubljen u nju - rekla je Ivana.
Ne, ne, to mu je karta za ulazak u šesticu. Ne razumem likove kao što je Lepi Mića. Gaće ćete morati tamo da mu dajete - rekla je gledateljka.
Umesto Džastin Bibera biće Mićoni. On je okej za neke stavri, mi smo okej, poznajemo međusobne prijatelje i moj brat je dobar sa njim - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.