AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večeras je u jednom poznatom prestoničkom restoranu u Beogradu na vodi organizovana proslava povodom snimanja reklamnog spota sa legendarnim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. U ovom spotu se nalazi i popularna voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, koja je dala izjavu za naš portal.

- Da li si ti žena koja voli da prati sport?

Ja volim da budem deo priče gde su najbolji, jer ja pripadam tom staležu - najboljih. U svakoj profesiji. Ovde su najbolji sportisti, ja sam jedna od najboljih u svojoj disciplini, a to je novinarstvo i voditeljstvo. Mislim da je potpuno normalno da se nađem u ovakvom okruženju. To je prva stvar, a druga stvar, ja obožavam sport, ja sam u sportu od svoje sedme godine. U fudbal se ne razumem, a završila sam u reklami sa Batistutom i to ti je život. Taj sportski duh koji preovladava kod mene je razlog zašto sam odabrana. Verovatna ta harizma koju nosim. Poštujem sve svoje kolege, ali meni je drago kad se osećam privilegovano. Ja sam navikla da se osećam privilegovano, takva sam od osnovne - uvek sam bila najbolja! Meni je normalno da osobe koje su najbolje imaju privilegije, jer ne može svako da bude najbolji. Ne mogu svi da budu isti, različiti smo, različite su nam frekvencije, mogućnosti i rad na sebi. Ja sam celog života radila na sebi da bih bila ono što sam danas i ponosna sam što su me izabrali da budem među pobednicima - rekla je Jovana ponosno.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Kako je biti u spotu sa jednim od najboljih sportista, koji je bio miljenik mnogih žena?

Bilo je fenomenalno iskustvo. Ja pričam španski, tečno kao srpski. On je naravno Argentinac. Nije verovao da ću ja biti tako direktna, neposredna. Ja kad nešto hoću, ja idem i uzmem. Slikali smo se sad i sa Duletom Savićem, stvarno je bilo prelepo - istakla je voditeljka.

Foto: E-Stock/Pink.rs/Časlav Vukojčić

- Danas je izašla divna vest, da je tvoja ćerka zapazila zapažene rezultate, možeš li nam reći nešto više o tome?

I to je borba. Moje dete je uradilo test sa maksimalnim brojem poena i nas čeka veliki rad. Lea je dete koje, ako nema podsticaj, nju to ne interesuje. Ona je preinteligentno dete, presocijalna je, dete koje vozi svoju priču. Mi smo morali da nadomestimo vreme koje nismo provele zajedno zbog moje prošlosti, koja je bila vrlo teška, ja nisam slučajno ovo što sam danas. Moja prošlost je teška, morala sam mnogo da se odričem deteta, da bih uspela u karijeri. Radila sam na mestima gde nisu razumeli šta znači kad si majka. Moje dete je dosta trpelo, ali ne bih da se vraćam na to. Kad sam prešla na Pink, meni je svanulo, meni su Željko i Milica promenili život. Moje dete je i progovorilo, nema nijedan problem. Majke i očevi me zovu da im dam upute gde da idu, kod kojih logopeda, psihologa, defektologa... Tu mora tim ljudi da radi. Čim dete sa dve godine ne zna dovoljno, odmah logoped, da se pomogne detetu - poručila je Jeremićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Proslavila si godinu dana na Pinku, da li ćeš u narednoj sezoni zadržati to što si bila ili uvodiš neke novitete?

Biću ja, ali ću biti dosta normalnija, jer ja to jesam privatno. Više nema potrebe za tim senzacionalizmom, i dalje će ostati elementi, ali ove sezone idem na intelektualnu provokaciju - političarima i ministrima neće biti dobro, baš će im biti zaj*bano. Naučene pesmice ne dolaze u obzir, molim ministre da dolaze redovno, da odgovaraju i kad su afere u pitanju, ne samo pozitivne stvari. A biće ih sigurno - zaključuje Jovana.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Z. / M. P.

#Gabrijel Batistuta

#Jovana Jeremić