AKTUELNO

Legendarni fudbaler Gabrijel Batistuta ovih dana boravi u Beogradu u koju je stigao kako bi snimio promotivni spot za poznati lanac sportskih kladionica, čiji je postao brend ambasador.

Gabrijel Batistuta, jedan od najboljih argentinskih fudbalera, je juče usliikan u jednoj od najstarijih kafana u Beogradu u društvu fudbalske zvezde Duleta Savića, pevača Ace Lukasa i bivšeg košarkaša i rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša. On je u Beograd došao kako bi sa pomenutim zvezdama snimio promo materijal za jedan poznati lanac kladionica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Tokom današnjeg dana na konferenciji za medije čuveni Batistuta je otkrio da mu je ovo drugi put u Beogradu, da ima želju da upozna Cecu, ali i sa ponosom progovorio o Dušanu Vlahoviću, mladom fudbaleru kojem predviđaju budućnost poput Batistutine. Takođe na konferenciji je otkriveno da će se pored pomentih Duleta, Lukasa, Janjuša i Batistute u promo materijalu naći i voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Večeras u jednom prestižnom restoranu cela ekipa se okupila kako bi proslavili početak saradnje i tom prilikom je došlo do susreta Duleta Savića, Batistute i Jovana Jeremić.

Foto: Pink.rs/S. Zinović

Batistuta je danas na konferenciji priznao da je oduševljen Duletom Savićem i da je on fudbalska veličina, a večeras se videlo koliko jedan drugog cene kada su se ponovo susreli na večeri.

Foto: Pink.rs/S. Zinović

Pored njih, na iznenađenje mnogih na večeri se pojavio i Savo MIlošević. sa kojim je argentisnki fudbaler u sjanjim odnosima još iz igračkih dana.

Foto: Pink.rs/S. Zinović

Autor: Pink.rs