AKTUELNO

Evo šta muči Lenu Kovačević!

Pevačica Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, i gotovo da ne postoji čovek koji uživo ne zanemi pred njom. Iako bi mnogi rekli da je Lena svesna svoje lepote, pevačice ne krije da svako jutro kada se pogledala u ogledalo sebi pronađe manu.

Imam taj probelm sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju ali tako je - rekla je Lena.

Foto: TV Pink Printscreen

Za pomenuti problem lepa pevačica pronašla je rešenje i to u ishrani i i fizičkoj aktivnosti.

Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu naročito u večernjim satima i naravno sport. Plivanje mi dosta pomaže ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzmimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim sa niskim pritiskom - ispričala je u Lena.

Foto: Tanjug/Irina Duplevskaja

Osim titule lepotice i negovane žene, Lena slovi i za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a ona je nedavno otkrila i trikove kojima se služi kada je reč o modi.

Prilagodim neke aktuelne boje i printove sa nekim komadima koji su večni i uvek u modi, uglavnom klasični. Ima toliko lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe - ispričala je ona.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Autor: Pink.rs

#Lena Kovačević