AKTUELNO

Pesma već izaziva burne reakcije!

Elektra Elite i Mina Vrbaški rešile su da pokore Balkan. Naime, nakon izlaska tizera za duetsku pesmu "Mama", one su ušle u trending u nekoliko susednih država, što se inače nije dešavalo drugim izvođačima.

Narod očigledno nije mogao da dočeka da čuje i vidi ovaj spoj, budući da se dugo šuškalo oko ove saranje, koju je pokrenula i finansirala transrodna pevačica. 

A nakon što su "nahranjene" tizerom koji je porušio rekorde na skalama, danas su zvanično objavile celu numeru "Mama", u čijem spotu glavne uloge tumače Filip Car i Nikola Đorđević.

Ovu kombinaciju niko nije mogao ni da zamisli, ali Elektra što zamisli, to i ostvari. To nam je i potvrdila.

Zaista sam prezadovoljna rezultatima. Što bi se reklo "Koliko para, toliko i muzike". Ja ne govorim o ciframa, ali moramo priznati da je ovo nešto što kod nas još nije viđeno. Kad sam razmišljala o celoj ovoj priči, odmah mi je Mina pala na pamet i posle prvog razgovora poklopile su nam se kockice. O Nikoli nema govora, mi sarađujemo već dugo i on će zauvek biti u mom timu. Cara nisam poznavala, ali i on se vrlo brzo uklopio u naš sistem. Rušimo trendinge, gorimo po mrežama, a pesma se već šeruje na internetu i izaziva, kako dobre, tako i burne reakcije - rekla je transrodna pevačica za medije, koja je u spotu okupila i druge brojne zadrugare.

Foto: Dejan Milićević

Autor: Pink.rs

#Elektra Elit

#Mina Vrbaški