AKTUELNO

Pogled na Bosfor ostavlja bez daha, a pevačica je vodila računa o svakom detalju

Pevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gde živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekorisanja imala je puno ideja i ništa nije prepustila slučaju.

Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gde su prvobitno živeli, kako bi deca mogla što češće da viđaju oca.

Eminin bivši muž skrasio se dve decenije mlađom izabranicom Melis Sutsurup. Emina se ovim povodom nije oglašavala, a čini se kako su oboje nastavili sa svojim životima u različitim pravcima.

Njen dom, u koji se uselila nakon što se ugasila velika ljubav sa pevačem sa kojim je dobila dvojicu sinova, oličenje je prefinjenosti, a Emina je svaki detalj pažljivo odabrala kako bi sebi i svojim naslednicima obezbedila prijatan prostor za uživanje.

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti.

Iako je pre pevačica živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zastakljena bašta - samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.

Trpezarija u kojoj vladaju neutralni tonovi prvo je što vam zapadne za oko, a čini se kako pevačica uživa da provodi vreme u ovom kutku koji deluje opuštajuće.

Ipak najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

Autor: Pink.rs