AKTUELNO

Vredna!

Pevačica Sandra Afrika skoro svako veče ima svirke u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a po nastupu uzima 5.000-7.000 evra.

Sandra Afrika je među najtraženijim srpskim pevačicama jer vlasnici klubova znaju da pravi odličnu atmosferu. Njeni nastupi su uvek prepuni i traži se mesto više, pa je angažovana tokom celog jula i avgusta. Samo tokom ova dva meseca imala je 27 tezgi, što dovoljno govori koliko je popularna - priča izvor.

Atraktivna pevačica od pevanja je zaradila novac za koji bi glat mogla da kupi stan u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra ne peva za siću! Njeni menadžeri joj ne zakazuju svirku za manje od 5.000 evra, a u dijaspori uzima i 7.000 evra po nastupu, a o bakšišu da ne govorim. Ona se "razbija" od para svuda u regionu. Tokom leta baš ima mnogo posla - priča sagovornik.
Najviše tezgi ima na Crnogorskom primorju, ali u Hrvatskoj, gde je veoma popularna. Takođe, nekoliko puta je pevala u Makedoniji, a u avgustu je zabavljala i publiku u Beogradu, Zrenjaninu i Smederevu. Posle svih tih nastupa bogatija je za 135.000 evra, a tek je čeka radni septembar.

Foto: Instagram.com/sandraafrika

Sandra ne želi da govori o novcu, ali kaže da ga skuplja i ulaže u biznis koji je prošle godine započela s bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Njih dvoje su investirali u gradnju zgrade u centru Šapca sa 13 stanova, koje prodaju.

Nastaviću da budem preduzetnica i da zidam zgrade. Nastupam širom Balkana i Evrope, pravim luksuzne zgrade i ništa mi više ne treba! Kad je reč o zaradi od nastupa, ili prodaje stanova, o tome ne bih da pričam. Neke moje kolege vole da se hvale ciframa, ali ja to ne želim - priča pevačica i dodaje da u zgradi koju je izgradila nije ostavila stan za sebe:
Ne treba mi! Već imam kuću u Šapcu od 800 kvadrata i stan od 70 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Autor: Pink.rs

#Sandra Afrika