AKTUELNO

Evo ko se još nalazi u samom vrhu liste!

Starleta Blek Čajna, inače bivša članica porodice Kardašijan, proglašena je za "kraljicu" popularne platforme Onlfans, jer je u toku prošle godine po pojedinim statistikama za godinu dana zaradila 240 miliona dolara.

Prema istraživanju časopisa "Statista", 34-godišnja majka dvoje dece je 2021. zarađivala 20 miliona dolara mesečno, što ju je činilo najuspešnijim kreatorom na platformi.

Čajna, koja je pokrenula svoje "Onlifans" u aprilu 2020., naplaćuje mesečnu pretplatu od 19,99 dolara, što korisnicima daje ekskluzivan pristup mešavini njenih eksplicitnih fotografija i video zapisa.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Ako su brojevi tačni, njena zarada bila je 240 miliona dolara samo u 2021. godine, ali ova cifra se uveliko razlikuje od onoga što je objavljeno tokom njene konačno neuspešne sudske bitke protiv Kardašijanovih ranije ove godine.

"TMZ" je u aprilu izvestio da je "Statist" otkrio da je Čajnin „glavni tvorac novca OnliFans, na kojem ona tvrdi da je zaradila milion dolara“, dodajući da je njen prihod bio 2 miliona dolara u 2020, 2019. i 2018.

Čajna je o svojoj odluci da se pridruži platformi pričala u jednim intervjuu koji je dala 2020. godine, rekavši da koristi prihod da proširi svoju karijeru i izdržava porodicu.

Ja sam na OnliFans-u tako da mogu da podržim muziku jer te stvari uopšte nisu jeftine. Dobivajući studijsko vreme, inženjere, garderobu, marketing, koristim sve ove različite gužve da podržim to i svoju decu. To je krajnji cilj: da nastave sa svojim životom kako sada žive. Ne želim da budem taj roditelj gde sada imaju ovo; onda, kada ostare, nemaju to ... Ja sam slobodna crnka koja izdržava svoju decu. Ne dobijam izdržavanje za decu - rekla je ona jednom prilikom.

Kako je istakao magazin "Varieti", glumica Bela Torn bila je druga po zarada na Onlifansu u 2021. sa procenjenih 11 miliona dolara mesečno. Njena stopa pretplate je sada besplatna, ali ona naplaćuje ekskluzivni sadržaj.

Reperka Kardi Bi je došla na treće mesto sa 9,34 miliona dolara mesečno. Pretplata na reperkin OF košta 4,99 dolara. Umesto da objavljuje eksplicitne video snimke i fotografije, ona koristi platformu da deli „lični sadržaj“ kao što su delovi privatnog života i pitanja i odgovori sa fanovima.

Foto: Tanjug AP/CBS/Recording Academy via AP

Autor: A. N.