AKTUELNO

Uživa sa suprugom i ćerkom u Dobroti, a sada je otkrila da joj ne smetaju pege po licu.

Glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa sa suprugom i ćerkom u Dobroti, a sada je otkrila da joj ne smetaju pege po licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pegice. Kada sam prvi put otišla kod kozmetičara pitali su me da li želim da mi skinu prgice!!! Ni tada ni sada, 20 godina kasnije nije mi jasno zašto su me to pitali? - poručila je Marijana, a onda su joj fanovi rekli da izgleda prelepo sa njima.

"Savršena. Prelepa si. Vrh si", samo su neki od komentara koje je dobijala Marijana ispod objave.

Inače, Marijana Mićić se porodila sredinom decembra prošle godine i na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Miloš dali ime Ana.

Marijana se, kako je priznala, još uvek privikava na ulogu mame i opisuje kako su prošli prvi dani sa naslednicom.

Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati - rekla je Marijana za magazin "Hello" i dodala da svu pažnju posvećuje novom članu proodice:
Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: 'Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu', a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo.

Foto: Instagram.com/micicmarijana

Naslednica Ana je preslikana tata, kaže Mićićeva ponosno.

Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna - rekla je glumica i voditeljka.

Ponosna mama otkrila je da nju i tatu Miloša svi pitaju uspevaju li bar malo da odspavaju, a oni se noću samo jednom bude. Uz konstataciju da je Ana beba za poželeti poznata glumica i voditeljka je za pomenuti medij dodala:

Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla 'dobro jutro', začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.