AKTUELNO

Pogledajte o čemu se radi!

Ešton Nikol Kejsi, poznatija kao Ešniko (Ashnikko), jedna je od najpopularnijih američkih mlađih pevačica. Ova pevačica, koja je ujedno i reperka, veliku slavu je dobila zbog TikTok-a gde se i proslavila. 2020. godine otkrila je svojim fanovima da je panseksualka, a nedavno je priznala i da je rodno promenljiva i da ne može da se poistoveti samo sa jednim polom. Ešniko je napravila i novi bum na društvenim mrežama, i to u Srbiji.

Foto: Instagram.com/ashnikko

Naime, ona je na Tviteru najavila svoj novi album, a kao inspiracuju je navela popularnu pevačicu sa ovih prostora, Gogu Sekulić. Ešniko je podelila spot za pesmu "S*ksi biznismen" i dopisala: "Inspiracija za album".

Foto: Instagram.com/ashnikko

Malo je reći da su se njeni fanovi koji dolaze sa ovih prostora oduševili. "Obožavam je još više sad", "Ludim", "Idemo, Goga Sekulić se vraća jača nego ikad", "Ovo ne može da bude istina, simulacija baguje", "Dobro jutro, vrištim", "Tako je", "Probudite me", samo su neki od komentara koji su preplavili ovu objavu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ovo nije prvi put da Gogin hit doživljava novi procvat. Pesma koju je Sekulićeva objavila 2006. godine ponovo je dospela u žižu interesovanja zbog bivše zadrugarke Miljane Kulić, koja je često imala performanse uz nju, a zbog čega joj se Goga i zahvalila.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Ešniko

#Goga Sekulić

#Miljana Kulić