AKTUELNO

Ne krije sreću!

Kako vreme odmiče veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u sve većem je fokusu javnosti, a da sve ide svojim tokom primetno je iz objava Cecine ćerke koja sve više vremena provodi u zagrljaju svog dragog te joj ne pada teško da spakuje kofere i skokne do Španije.

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj, E-Stock/Časlav Vukojičić

Sada se šuška i da će zaljubljeni par započeti život na istoj adresi samo još ostaje da se utanači za koji klub će nastaviti da igra naš reprezentativac, te da se dogovore oko detalja.

Da je Anastasija prava srećnica te da je dečko obasipa svom pažnjom i ljubavlju ovog sveta pokazao je u više navrata lepim poklonima i romantičnim putovanjima, a najsvežiji gest Nemanje Gudelja pretpostavljamo raspametio je Cecinu naslednicu.

Stigle bebe u dom Anastasije i Gudelja - vest je koja se brzinom svetlosti proširila na društvenim mrežama, a glavni krivac je upravo Nemanja koji je objavio emotivni Instagram stori sa nekolicinom preslatkih mačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je neko zainteresovan da udomi, neka mi pošalje poruku - napisao je Gudelj u svojoj objavi dok su oduševljeni pratioci hvalili njegovu nežnu stranu, a da li će bar jedno medeno mače željno topline doma, ljubavi i malo hrane završiti u Tasinom naručju, pokazaće vreme koje je pred nama.

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj

Autor: A. N.