AKTUELNO

Pevačica je na svom sajtu podelila trenutke kada je bila najsrećnija, a nove fotografije ostavile su sve bez daha

Dženifer Lopez i Ben Aflek napravili su raskošnu ceremoniju koja je trajala tri dana povodom njihovog venčanja. Iako se par venčao tajno u Las Vegasu, to su ponovili 20. avgusta, kada su okupili sve drage ljude. 

Pevačica objavila neke do sada neviđene fotografije, ali i jednu rečenicu koju joj je muž izgovorio u svom govoru.

'Ovo je raj. Upravo ovde. Mi smo u njemu upravo.' To je jedna od mojih omiljenih replika iz filma koji je Ben režirao, a koji se zove "Live by night". Rekao ju je u večeri našeg venčanja, u svom govoru, a ja sam pomislila da je to savršeno - napisala je Dženifer na svom sajtu na kom otkriva delove svog savršenog venčanja.

Džej Lo je podelila i nekoliko fotografija sa njihovog venčanja, te otkrila da je svakog dana, do njihovog venčanja, padala kiša, ali i da su svi imali stomačne tegobe. No, na dan njihovog venčanja sunce je sijalo, a njima je bilo bolje. 

Kako je ispričala, pre probne večeri, Ben i ona su se smejali što se venčavaju u "njihovim godinama".

Oboje smo bili u braku ranije i više nismo deca, ali je nekako sve izgledalo tako kao da je najlogičnije da to uradimo baš sada. Svačija priča je drugačija i svi imamo svoj put. Nijedan par nije isti, ali za nas, ovo je bio pravi trenutak. Ta noć je bila raj. - istakla je pevačica, pa zaključila:
Želim vam svima istu vrstu sreće... Onu do koje se teško dolazi, koja postane još slađa zbog toga što znate kroz šta ste prošli da biste do nje došli.

Autor: Pink.rs

#Ben Aflek

#Dženifer Lopez